Pirmajā Ventspils novada fotokonkursā saņemti 300 attēli, no kuriem par labākajiem atzīts 51 darbs. Konkursā piedalījās 20 autori.

Konkurss tika organizēts, lai veiktu mākslinieciski kvalitatīvu fotoattēlu atlasi Ventspils novada tūrisma brošūru, karšu, kalendāru un citu izdevumu izdošanai un ieinteresētu profesionālus fotogrāfus un amatierus iesaistīties Ventspils novada fotoattēlu krājuma veidošanā.

 

Visvairāk darbu atlasīts no Sandras Feldmanes, Jura Presņikova, Aigara Reinholda, Ingunas Pļaviņas, Adriana Pavāra un Oskara Jūras iesūtītajiem. Viņi, tāpat kā pārējie fotokonkursa dalībnieki, kuru iesniegtie darbi atzīti par konkursa nolikuma atbilstošiem, saņems autoratlīdzību.

 

Paredzams, ka Ventspils novada tūrisma brošūra, kurā būs redzami arī minēto fotogrāfu darbi, būs gatava, sākoties jaunajai tūrisma sezonai. Brošūrā būs iekļauta informācija par katru pagastu, apskates objektiem, uzņēmējiem, arī naktsmītnēm un krodziņiem.

 

Ventspils novada pašvaldībai ir iecere izveidot ceļojošu izstādi, ļaujot ar fotokonkursa darbiem iepazīties arī novada pagastu iedzīvotājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: