Nedēļas nogalē Piltenē atklāts sporta laukums, ko ziemā izmantos kā slidotavu un hokeja laukumu.

Apskati foto!

Pasākums sākās ar OC “Ventspils” atklātā čempionāta spēli, kurā tikās Ventspils novada Hokeja klubs un “Rodeo”. Ar rezultātu 7:3 uzvarēja VNHK. Spēles tiesnesis bija Vasīlijs Jakovļevs.

Rezultatīvākais no spēlētājiem bija VNHK pārstāvis Romāns Garders, kurš guva 3 vārtus un atdeva 1 rezultatīvu piespēli, kā arī pēc spēles no Piltenes pašpārvaldes vadītāja rokām saņēma labākā spēlētāja specbalvu – hokeja ripu no tā čempionāta, kurā Latvijas valsts hokeja izlase nodrošināja vietu A grupā.

Līdzekļus laukuma iekārtošanai sporta klubs "TORNADO LV" ieguva, piedaloties biedrības "Seši krasti" izsludinātajā projektu konkursā. Pateicoties arī pašvaldības finansējumam, Piltenes centrā iekārtots laukums, ko sportiskām aktivitātēm varēs izmantot ne tikai ziemā, bet arī vasarā. Pie hokeja laukumu aizsargtīkla Ventspils novada Hokeja klubs tika, iesaistoties "Aldara" izsludinātajā projektu konkursā, kas bija paredzēts hokeja laukumu labiekārtošanai.

 

Laukums ir daudzfunkcionāls – tajā var spēlēt gan hokeju, gan slidot, bet vasarā, iespējams, laukumu pārveidos tā, lai tas der florbolam un basketbolam. Pateicoties sportiskajām aktivitātēm, laukums atkal ir apgaismots, līdzās tam šogad paredzēts izvietot sešus āra trenažierus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: