Ventspils novada domes sēdē deputāti nolēma piešķirt vienreizēju pabalstu skolas piederumu iegādei Ventspils novada trūcīgo ģimeņu bērniem un daudzbērnu ģimeņu bērniem, kuri deklarēti Ventspils novadā un mācās Ventspils novada izglītības iestādēs.

Šim nolūkam no Ventspils novada Sociālā dienesta budžeta līdzekļiem atvēlēti 8000 Ls. 20 latu pabalstu skolas piederumu iegādei saņems 5- un sešgadīgie bērni, kā arī 2.–12. klašu audzēkņi – trūcīgo ģimeņu vai daudzbērnu ģimeņu bērni. Pabalstu izmaksās, kad tiks saņemts bērnu vecāku rakstisks iesniegums, – no 2. septembra līdz 31. oktobrim.

Atgādinām, ka 20 latu pabalstu skolas piederumu iegādei, pateicoties pašvaldības finansējumam, šoruden saņem arī Ventspils novada administratīvajā teritorijā deklarētie pirmklasnieki, kuri mācās kādā no Ventspils novada izglītības iestādēm – neatkarīgi no ģimenes materiālā stāvokļa. Ja kāds pirmsklasnieka vecāks vēl nav saņēmis vienreizēju pabalstu, līdz 30. septembrim jāvēršas pagasta pārvaldē un jāiesniedz sociālajam darbiniekam adresēts iesniegums ar lūgumu izmaksāt 20 latu.

ventspilsnovads.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: