Piedaloties Ventspils novada kultūras projektu konkursā, Vārves pagasta bērnu rotaļu un attīstības centra Tīne vadītāja Gunta Peterhofa iesniedza projektu Mazā bērna sapnis, un pašvaldība piešķīra 300 latu šūpoļu, slīdkalniņu un soliņu uzstādīšanai un smilšu kastu izgatavošanai.

Smiltis bez maksas piegādāja pagasts, bet praktiskos darbus veica vairāki mazo zūrenieku tēti.

 

Atklājot jauno objektu, Tīnes vadītāja Gunta Peterhofa viesos aicināja ne tikai bērnus, bet arī vecākus, kā arī tos, kas viņu atbalstīja, realizējot šo ideju: „Mani iedrošināja Viktorija Rebuka, Inga Berga un Mārīte Ķīvīte. Bez viņu atbalsta es nebūtu uzrakstījusi projektu un sagādājusi bērniem šo rotaļu laukumu, bet tas ir ļoti vajadzīgs!”

 

Bērnu un rotaļu centrā Tīne Gunta Peterhofa strādā četrus gadus, pēdējos divos veicot gan vadītājas, gan apkopējas pienākumus: „Zinu, ka bērniem šis centrs ir vajadzīgs, tāpēc organizēju dažādas nodarbības. Vismīļākās mazajiem apmeklētājiem ir trešdienas, kad kopīgi gatavojam maltītes, bet viņiem patīk arī dziedāt un dejot. Tā, nesen uzstājāmies Vārves pagasta svētkos un novada senioru sports svētkos. Katru gadu dodamies arī nelielā ekskursijā, bet nu Zūru bērniem būs sakopta vieta, kura rotaļāties arī laukā. Cerams, kopīgiem spēkiem to izdosies nosargāt no kaitniekiem. Esam uzstādījuši novērošanas kameru.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: