Užavas pagastā svinīgos, jautros un mīļos apstākļos, klātesot arī mācītājam, atklāja rekonstruēto Ventspils–Liepājas autoceļa posmu. Jaunais asfaltbetons klāj 740 metrus ceļa.

Apskati foto!

 

Līdz šim užvanieki un pagasta viesi pie autobusa pieturas un bijušās pienotavas uz Liepājas šosejas pusi gāja, brauca un skrēja pa grantētu ceļu, bet nu visi var izmantot labiekārtotu braucamo daļu.

 

Lai to rekonstruētu, izmantoti gan pašvaldības līdzekļi (57,1 tūkst. latu), gan Eiropas Zivsaimniecības fonda piešķīrums (76.3 tūkst. latu), kopā 133 400 latu.

 

Labais darbs Užavā veikts, pateicoties pašvaldības projektu koordinatores Evitas Roģes, Užavas pagasta pārvaldes vadītājas Laimas Erlihas-Štrankas, novada domes priekšsēdētāja Aivara Mucenieka iniciatīvai, bet praktiskos darbus pēc SIA „Projektēšanas birojs MG” darbinieku izstrādāta tehniskā projekta veica SIA „Strabag” vīri. Būvuzraudzība bija uzticēta Aivaram Rudzātam.

 

Priecājoties par jauno objektu, užavnieki sarīkoja jaukus svētkus, aicinot vietējos iedzīvotājus doties izmēģinājuma braucienā. Kāds to veica ar skrejriteni, kāds izmantoja velosipēdu, vēl kāds – motociklu. Pa autoceļu klidzināja arī iejātais savvaļas zirgs Lūkass. Savu svētību autoceļam deva luterāņu mācītājs Āris Kronbergs, kurš, tāpat kā citi runātāji, aicināja atcerēties, ka labos darbus mēs veicam ne tikai savā, bet arī citu cilvēku labā.

 

ventspilsnovads.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: