Otrdien, 27. februāri plkst. 19.00 teātra namā “Jūras vārti” ar režisora  Gundara Silakaktiņa iestudēto komēdiju “Kā mīl tā otra puses” viesosies Liepājas teātris.

Lomās iejutīsies Leons Leščinskis, Karīna Tatarinova, Sandis Pēcis, Anete Berķe, Rolands Beķeris, Laura Jeruma, kā arī Madara Viļčuka vai Madara Kalna, Artūrs Irbe, Agnija Dreimane un Kārlis Artejevs.

Angļu dramaturgs Alans Eikborns (Anglija) lugu “Kā mīl tā otrā puse” sarakstīja 1969. gadā un tā veicināja autora atpazīstamību. Arī izrādes režisors Gundars Silakaktiņš nolēmis nepārcelt darbību uz mūsdienām, bet saglabāt tā laika estētiku.

Lugas sižets ir raits un žiperīgs, piebārstīts ar asprātīgiem dialogiem, kas lieliski atklāj cilvēka pretrunīgo dabu. Tas ir stāsts par trijiem precētiem pāriem un viņu mīlestības līkločiem, kā arī atšķirīgo izpratni par mīlestību, kas padara to aktuālu jebkurā laikā. Jo.. vai maz ir iespējams saprast, kā mīl tā otra puse?

“Kā ģimenē mīl tā otrā puse, kas notiek, kad atklāj kaut ko nepatīkamu, kā reaģē. Tas rada brīvu atmosfēru un komēdijas žanra garu. Ja šajā sarežģītajā laikā mums izdosies skatītājiem ļaut aizmirsties un izsmieties, uzskatīšu, ka mūsu galvenais uzdevums ir izpildīts,” saka izrādes režisors Gundars Silakaktiņš.

Pasākumu organizē “Kurzemes filharmonija”, finansē Ventspils valstspilsētas pašvaldība. Biļetes iegādājamas teātra nama “Jūras vārti” un koncertzāles “Latvija” kasēs, kā arī visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: