Trešdien, 14. februārī plkst. 19.00 uz teātra nama “Jūras vārti” skatuves kāps iecienītā aktrise Zane Daudziņa, lai stāvkomēdijā “Tāda es esmu” komiski nopietni mēģinātu celt latviešu sievietes pašapziņu.

Izrādes veidotāji – izrāžu apvienība “Pannas Teātris” – apgalvo, ka sieviete ir labākais, kas Latvijā ir, bet iestudējumā to atgādinās aktrise Zane Daudziņa, režisors Juris Rijnieks un dramaturģe Aiva Birbele.

Izrāde “Tāda es esmu” ir absolūti atklāts latviešu sievietes miesas stāsts, kurā tiek veikta pilnīga ķermeņa inventarizācija un apkopota intīmo zonu bilance. Aktrise Zane Daudziņa uzdod skatītājiem jautājumu: “Vai ir kāda ķermeņa daļa, ar ko jūs pats esat apmierināts?” Vēlamā atbilde? Tai būtu jābūt galvai.

Lielu daļu ikdienas enerģijas sievietes patērē sava ārējā tēla radīšanai un saglabāšanai. Noņemoties ar ārējiem parametriem, sieviete aizmirst savu patieso vērtību, kas ne vienmēr slēpjas jaunā smaržu pudelītē, krūšu palielināšanas operācijā vai šikā dizainera somiņā. 

Ja sabiedrība to padara par galveno sievietes dzīvē, vai nevar pienākt situācija, kad gribēsim veikt plastisko operāciju Brīvības pieminekļa Mildai? Ja tā ieskatās, viņa arī nav nekāda perfektā. Savukārt, vīriešiem izrādes veidotāji atgādina – par mazāku naudu ikviens vīrietis varētu dabūt vairāk, ja no savas sievietes nepieprasītu to, kā viņai nav. 

Biļetes iegādājamas tirdzniecības tīklā “Biļešu paradīze”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: