Ceturtdien, 12. martā, plkst. 18 Pārventas bibliotēkā notiks fotogrāfes Gundegas Rebhūnas personālizstādes ''Vēro… Sajūti… Piedzīvo…'' atklāšana.

Izstāde ir fotogrāfes Gundegas Rebhūnas pirmā personālizstāde, kurā visas izvietotās fotogrāfijas ir uzņemtas tepat Ventspilī - Ostas ielas promenādē, Pils ielā, Zvejas ostā, Dienvidu molā un pludmalē. Ar šo izstādi fotogrāfe vēlas iedvesmot skatītājus vērot, sajust un piedzīvot visu skaisto mums apkārt.

Interese par fotografēšanu Gundegai Rebhūnai aizsākusies jau kopš bērnības, kad viņa vēroja, kā tētis - kordiriģents un fotogrāfs Andris Rebhūns fotografē, attīsta filmiņas un taisa bildes. Tētis arī viņai iegādājies mazu fotoaparātiņu, lai kopā fotografētu. Tiesa, pēc tam fotografēšanā iestājusies liela pauze, bet aptuveni pirms pieciem gadiem Gundega atkal pievērsusies fotomākslai. Viņa Rīgā mācījusies ''Foto akadēmijā'' pie dabas foto lielmeistara Māra Kundziņa, bet pēc tam studējusi Sergeja Kondrašina foto skolā, un nu jau otro gadu Gundega mācās ''Foto telpā'' skolotāja Mārtiņa Vanaga vadībā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: