Ventspils muzejs svētdien, 27.novembrī, plkst. 15.00 Lielirbes lūgšanu namā un plkst. 17.00 Livonijas ordeņa pilī piedāvā divus skaistus notikumus - koncertus.

Pirmā Adventa koncerts Lielirbes baptistu baznīcā, plkst.15:00 – Es ticu, ka ir brīnumi!

Madara Grēgere kopā ar pianistu Sergeju Somiku izpildīs Ziemassvētku dziesmas - Let it snow, White christmas, Ticība, Madaras oriģinālkompozīciju - Miljons domu nakts, u.c.

Madara Grēgere ir ventspilniece, kura pašlaik apgūst mūzikas menedžmentu Latvijas Kultūras koledžā, visu savu brīvo laiku veltot dziedāšanai un dziesmu radīšanai. Madaras līdz šim pazīstamākā dziesma ir iedvesmojošā Miljons domu nakts, kuru iepazina visi, kas sekoja viņas gaitām LNT muzikālajā šovā un mūzikla Dzimuši mūzikai iestudējumā.

Pirmā Adventa koncerts Livonijas ordeņa pilī, plkst.17:00 - Apsolījums. Cerība. Piepildījums.

Koncerta veidotājas (A.Niedre un R.Tālberga) par koncerta ieceri izsakās: “Advents ir gaidīšanas laiks, kad klusi tiek vēstīta kāda ziņa, bet dažreiz starp reklāmām to ir grūti sadzirdēt un mākslinieku atdzīvināta mūzika cilvēkiem sniedz atbildi, ko Ziemassvētkos nevar sniegt rotājumi, dāvanas un svētku ēdiens - dvēseles līdzsvaru”.

Koncertā uzstāsies Ozoliņu ģimenes ansamblis no Kuldīgas, kas ir viens no retajiem Latvijā, kurus satuvina arī muzicēšana kopā. Visi ģimenes bērni ir ieguvuši izglītību mūzikā, apgūstot kādu instrumenta spēli. Ģimenes ansamblis, apvienojot klavieru, čellu, vijoles, saksofona un flautas skanējumu, bieži koncertē Latvijas baznīcās. Sadarbojoties ar ansambli, Ventspils kultūras centra koris Venda, vokālais ansamblis Mundus un Mazā prinča planētas Pirmā Adventa koncertā Apsolījums. Cerība. Piepildījums izpildīs komponistu L. Koena, M. V. Smita, K. Karpentera, K. Dženkinsa, E. Dārziņa, A. Ozolas, L. Ritmanes, T. Kleina kompozīcijas, kā arī populārus Ziemassvētku laika skaņdarbus. Vadītājas - R. Tālberga, A. Ziemele, I. Kalniņa un A. Niedre.

Informācija par ieejas biļetēm www.muzejs.ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: