Livonijas ordeņa pilī 30. novembrī plkst. 17.00 notiks koncerts Arvien tuvāk, kurā uzstāsies koris Venda un grupa Jorspeis.

Vistumšākajā gada laikā, kad dabā zūd rīta un vakara krēslas robežas, sākas gaidīšanas svētki, kuru robežstabiņi ir Advente, sākums piepildījumam.

Sieviešu koris Venda savu 40 sezonu turpina, domājot par savu darbu, - koncertiem un muzikālo piepildījumu. Visi sieviešu kora Venda koncerti šajā koncertsezonā tiek veltīti jubilejai.

Korim Venda jubilejas gadā ir iemesls arī palepoties ar pēdējo dažu gadu sasniegumiem -  I Starptautiskajā J. Brāmsa konkursā Vernigorodē (Vācija) iegūti 2 sudraba diplomi, X Starptautiskajā Garīgās mūzikas konkursā Prevezā (Grieķija) - 2 sudraba diplomi, bet III Starptautiskajā koru mūzikas konkursā Maltā - 2 zelta diplomi.

Pirmo Adventi koris jau tradicionāli iezīmē, uzaicinot māksliniekus, kuriem ir savs muzikāls skatījums uz Ziemassvētku notikumu un šoreiz, 30. novembra koncertā Arvien tuvāk...,  tā būs grupa Jorspeis.

 

Programmā izskanēs Lindas un Māra Prinduļu jau atpazīstamā kompozīcija Debesis ir tuvu klāt no CD Arvien tuvāk... un citas popularitāti ieguvušās Ziemassvētku dziesmas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: