Pēc lielās ventspilnieku intereses jau otro reizi 2. februārī plkst. 15.00 un plkst. 18.00 Ventspils kultūras centrā Māris sloka un grupa „Klaidonis” aicina uz koncertu „Man pieder tas ko sauc par laimi.”

Šķiet, nebūs skaļi teikts, ka grupas „Klaidonis” vārds šobrīd Latvijā ir pazīstams daudziem vietējās mūzikas cienītājiem. Viņu mūziku iemīļojuši gan kantrī, gan šlāgera cienītāji, jo „Klaidonis” spēj prasmīgi savienot tos abus, klāt pielikdami arī roka un blūza elementus. Citiem vārdiem runājot – tā ir un paliek klaidoņmūzika, ikreiz neatkārtojama savā burvīgajā skanējumā, spējot būt gan romantiski apcerīga, gan sadzīviski asprātīga.

Klausītājiem koncertā tiks piedāvātas daudzu jau iemīļotās dziesmas „Vecais skroderis”, „Tik ātri aizskrien laiks” koncerta tituldziesma „Prieks” un citas, kā arī skanēs pavisam jaunas dziesmas, noteikti neizpaliks „Mazā dvēselīte”, kas nu jau kļuvusi par grupas firmas zīmi, iegūstot labākās dziesmas titulu 2005. gada Bauskas kantrī festivālā, saņemot Autortiesību bezgalības balvu un pārliecinoši uzvarot „Latvijas Šlāgeraptaujā 2005”. Šī dziesma aizvien ir starp pieprasītākajām spēlētāko vidū un skanēs arī šajos jubilejas koncertos.

Grupas„Klaidonis” koncertā muzicēs pilnā sastāvā: Māris Sloka (balss, basģitāra), Elmārs Jirgensons (sitaminstrumenti), Vīgants Murelis (pedal-steel ģitāra), Valdis Rēbuks (soloģitāra, balss), kā arī Zigmunds Pogulis (taustiņinstrumenti) kādā koncertā pievienosies arī Māra meita Evija Sloka (balss, tamburīns, vijole). Koncerta vadītājs – Guntis Skrastiņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: