4. janvārī Kultūras centrā plkst. 12.00 un plkst. 15.00 muzikāla izrāde „Stāsts par Sniegbaltīti un rūķīšiem … mūsdienās”.

Sniegbaltīte ar mammu dzīvo siltā mājiņā netālu no pasaku meža. Māmiņa ļoti rūpējas, lai Sniegbaltītei nekas netrūktu, taču viņa ir izlutināta meitene, kurai ir simtiem vēlēšanās. Tikai neviena no tām nenāk no sirds, viss, ko viņa vēlas, ir dārgas mantas, jaunas drēbes un miers no mammas. Kādā aukstā ziemas dienā viņai apnīk kaitinošie mājas darbi, un viņa aizbēg uz pasaku mežu, kurā atrod septiņu rūķīšu mājiņu. Taču ne viss notiek kā mums zināmajā pasakā...

Talantīgā dziedātāja, producente un pieredzes bagātā bērnu pasākumu rīkotāja Olga Rajecka un nacionālā pasākumu aģentūra "Uzmanības laikmets.lv" piedāvā modernu versiju par leģendāro pasaku. Muzikālā izrādē, kur asprātība un jautrība mijas ar Sniegbaltītes atklāsmi ka ne jau dārgas mantas nosaka dzīves laimi. Patiesā bērnības garša veidojas no sirsnības, draudzības un centības.

Izrādes mūzika balstīta uz Aigara Grāvera komponētām dziesmām. Galvenajās lomās bērnu un jauniešu elki no šova OKartes skatuve - talantīgā dziedātāja Madara Grēgere un šovmens Kašers, kā arī pieredzes bagātā un lieliskā Olga Rajecka.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: