29.novembrī plkst.17 muzeja draugi Livonijas ordeņa pilī aicināti apmeklēt pasākumu Muzeja gads rakstos un bildēs.

Viesi lūgti pulcēties Kapitula zālē, lai kopīgi iepazītu Ventspils muzejā šogad izdotos izdevumus, kuri tapuši ar Ventspils brīvostas un Ventspils pilsētas domes finansiālu atbalstu –Ventspils muzeja rakstu VII sējumu, jauno bukletu par Livonijas ordeņa pili, pastkaršu komplektu Ventspils osta 19.gs. beigu.-20.gs. sākuma pastkartēs, glezniecības plenēra Agrīnais reālisms 2010-2013 katalogu, pastkartes ar 17.gs. un 19.gs. buriniekiem, veltījuma pastkarti Irmai Leskinovičai, kā arī izdevumus par Mazbānīti.

 

Pasākuma dalībnieki varēs iegādāties Ventspils muzeja rakstus un Livonijas ordeņa pils jauno bukletu, kā arī izmanot iespēju un pret ziedojumiem saņemt citus muzeja izdevumus. Ziedojumus paredzēts izmantot Latvijas Bankas latu un santīmu monētu kolekcijas izveidei, savācot visas 1992.-2013.g. kaltās monētas un banknotes kā aizejošā „lata un santīma laikmeta” kultūrvēsturiskās liecības.

 

Muzeja gadu rakstos un bildēs bagātinās saksofonu kvartets Renāra Lāča vadībā un karsts dzēriens ar pilskroga Melnais Sivēns atbalstu. Ieeja ar ielūgumiem un pret ziedojumiem

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: