Otrdien, 26. novembrī, plkst. 17.30 Kultūras centrā  mazajiem skatītājiem tiek piedāvāts aizraujošs, humora pilns muzikāls stāsts par mazajiem rūķīšiem Smurfiņiem un viņu nelabvēli burvi Gargamelu izrādē „Smurfiņi un zelta statuete”.

Šajā stāstā rūķīši dosies meklēt zelta statueti. Ceļš, lai to atrastu, nebūt nebūs viegls, jo Gargamels ir ļoti spēcīgs pretinieks, kurš arī vēlas iegūt zelta statueti.

„Valmieras kinostudija” rada aizraujošas, piedzīvojumu pilnas bērnu izrādes jau trīs gadus, spēlējot tās visā Latvijā. Izrādes radošo komandu veido aktieri no Valmieras drāmas teātra un viesaktieri no Rīgas teātriem. Līdz šim „Valmieras kinostudija” ir radījusi šādas izrādes: „Sarkangalvīte un vilks”, „Tāltālā mežavaronis”, „Pingvīni nāk”, „Tāltālā meža karnevāls” un „Supervaronis Augustiņš”.

Izrādes „Smurfiņi un zelta statuete” garums: 1 st. 10 min (bez starpbrīža). Mērķauditorija: bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem.

Lomās: Ilze Lieckalniņa vai Agnese Kalniņa, Ivo Martinsons vai Madars Zvagulis, Krišjānis Salmiņš vai Armands Berģis, Mārtiņš Lūsis, Ingus Kniploks vai Atis Bētiņš. Režisors: Imants Strads.

Izrādes „Smurfiņi un zelta statuete” tūres laikā tiek veidots arī zīmējumu konkurss un pēc katras izrādes tiks apbalvoti labāko darbu autori. Par konkursa nolikumu skolas tiks informētas atsevišķi. Zīmējumu konkursa nolikums šeit.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: