Kā ik gadu, septembrī teātra nams „Jūras vārti” atsāk aktīvo darbību un piedāvā saviem apmeklētājiem bagātīgu pasākumu klāstu, aptverot žanriski visdažādākos mākslas veidus.

Šī būs jau piektā sezona kopš nams ieguvis pavisam jaunu, formas un satura ziņā atšķirīgu veidolu, kļūstot par mūsdienīgu, reģionālas nozīmes kultūras telpu.

 

SIA „Kurzemes filharmonija” valdes priekšsēdētājs Māris Valtenbergs atzīst : „Četru gadu laikā esam sasnieguši daudz. Ir realizēti neskaitāmi projekti, sākot ar nelielām, noteiktai mērķauditorijai veidotām programmām, līdz vērienīgiem un ambicioziem projektiem. Esam uzdrīkstējušies Ventspilī ienest „pasaules elpu”, ticot, ka ventspilnieks to sapratīs un pieņems. Esmu pārliecināts, ka mūsu ambīcijas ilgtermiņā atmaksāsies un ceļu uz „Jūras vārtiem” atradīs aizvien vairāk interesentu”.

 

Piektajā sezonā iecerēts turpināt sadarbību ar valsts profesionālajiem teātriem, Latvijas Nacionālo operu, Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, Liepājas Simfonisko orķestri un VSIA „Latvijas koncerti”. Netiks aizmirsti arī populārās mūzikas cienītāji. Iepazīt Latvijas kino joprojām varēs pasākumu ciklā „Kino vārti”, bet divās izstāžu telpās regulāri būs apskatāmas aktuālākās mākslas izstādes.

 

Audio intervija ar valdes priekšsēdētāju Māri Valtenbergu

http://bit.ly/Jaunasezona_MarisValtenbergs

Audio intervija ar mūzikas un mākslas projektu vadītāju Ivetu Ērkšķi

http://bit.ly/Jaunasezona_IvetaErkske

Audio intervija ar mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālisti Antru Lācbergu

http://bit.ly/Jaunasezona_AntraLacberga

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: