12. janvārī plkst. 18.00 un 13. janvārī plkst. 15.00 teātra namā „Jūras vārti” deju ansamblis „Liedags” aicina uz deju uzvedumu „Sniega karaliene”.

Ansambļa vadītāja Inga Liepiņa un dejotāji ir pārliecināti, ka pasaku gan mazā, gan lielā cilvēka dzīvē nekad nav par daudz un deju uzvedumu ir veidojuši pēc H. K. Andersena populārās pasakas „Sniega karaliene” motīviem. Tas ir aizkustinošs stāsts par drosmīgas, mazas meitenes piedzīvojumiem, kas dodas sava brālīša meklējumos uz ļaunās Sniega karalienes valstību. Savā ceļā Gerda sastop daudz briesmu un smagu pārbaudījumu, bet drosmīga sirds, ticība patiesai draudzībai un labsirdība palīdzēs viņai pārvarēt visus šķēršļus.

Uzvedumā dažādās lomās iejutīsies dejotāji no deju ansambļa „Liedags” sagatavošanas grupas, 1.-2. klašu deju kolektīva, 3.-5. klašu deju kolektīva, 6.-9. klašu deju kolektīva, jauniešu deju kolektīva un vidējās paaudzes deju kolektīva.

Liepiņa iestudē ne tikai tautisko deju programmas, bet jau tradicionāli izmēģina spēkus arī citādu dejas formu darbos, kas dažādo un pilnveido dejotāju skatuvisko pieredzi. 2012. gada sākumā „Liedags” izrādīja deju uzvedumu „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, kurš ieguva nedalītas skatītāju simpātijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: