Nedēļas nogalē policijā reģistrēta zādzībā kādā garāžu kooperatīvā Ventspilī, bet novadā avarējis Volvo. Neiztika arī bez neapdomīgiem alkohola lietotājiem.

1. oktobrī ap plkst. 02.55 Popes pagastā uz meža ceļa, braucot no Topciema uz ceļu Pope – Virpe, avarēja automašīna „Volvo”. 54 gadus vecais autovadītājs nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, tādēļ auto nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.

Savukārt 2. oktobrī ap plkst.10 konstatēts, ka zagļi paviesojušies garāžu kooperatīvā Iecavas ielā. Atlauzta kādas garāžas durvju piekaramā atslēga un nozagtas dažādas auto rezerves daļas. Policija pārbauda 23 gadus veca vīrieša saistību ar šo noziegumu, sākts kriminālprocess.

Oktobra pirmajā dienā nepaveicās kādam 17 gadus vecam Piltenes iedzīvotājam, jo policijas reida laikā viņš krietnās burās aizturēts autobusa pieturā. Pusaudzim izelpā konstatētas 1,62 promiles alkohola.

Vēl krietnākā alkohola reibumā bija 19 gadus vecs autovadītājs, kurš 2.oktobra naktī bija sēdies pie „Renault Clio” – 1,77 promiles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: