Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 28. jūnija plkst. 6.30 līdz 29. jūnija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona pārvalde saņēma 12 izsaukumus – divus uz ugunsgrēku dzēšanu, septiņus uz glābšanas darbiem, bet vēl trīs bija maldinājumi.

Vakar īsi pirms plkst. 13.00 VUGD saņēma izsaukumu uz Inženieru ielu, kur deviņstāvu dzīvojamās ēkas astotajā stāvā virtuvē uz plīts bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,01m2 platībā. Par nelaimi mājoklī bija ziņojis dūmu detektors, kura spalgo signālu saklausīja kaimiņi un izsauca ugunsdzēsējus glābējus. Plkst. 13.27 ugunsgrēks likvidēts.

Vakar Ventspils novadā no Užavas upes izcelts cilvēks, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi.

Vakar vēlā pēcpusdienā ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Ventspils novada Vārves pagastu, kur uz ceļa braucamās daļas bija izlijis eļļveidīgs šķidrums. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot absorbentu, šķidrumu savāca un ceļa braucamo daļu sakārtoja.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 79 izsaukumus – 26 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā četrus uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 41 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl