10. februārī plkst. 15.30 Ventspils pilsētas pašvaldības policija saņēma informāciju par to, ka Lielajā laukumā, pie koncertzāles ''Latvija'' no neaizslēgtas automašīnas Mercedes-Benz salona nozagtas aizdedzes atslēgas.

Pašvaldības policijas darbinieki nekavējoties ievāca informāciju par minēto notikumu, cita starpā, apskatīti videoieraksti, kuros redzama persona, kura nozaga aizdedzes atslēgas, aizslēdza automašīnu un ātri devās projām no notikumu vietas.

Pašvaldības policijas inspektori, apsekojot pilsētu pievērsa pastiprinātu uzmanību, lai atrastu meklējamo personu. Plkst. 18.29 Pašvaldības policijas inspektori Lielajā laukumā pamanīja meklētajai personai līdzīgu personu. Tika pieņemts lēmums novērot personu, tās rīcību, pārvietošanās virzienu.

Novērojot personu, bija redzams, ka tā dodas gar koncertzāli ''Latvija'' automašīnas Mecedes-Benz virzienā, kur arī tika aizturēta. Aizturot personu, tika noskaidrots, ka aizturētais ir videoierakstos redzamā persona, kurš nozadzis automašīnas Mercedes-Benz aizdedzes atslēgas. Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuriem nodota aizturētā persona, tālāko procesuālo darbību veikšanai.

Pašvaldības policija atgādina, ka nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot - 110 vai Pašvaldības policijai - 63680808; 28680808.

Papildus, autovadītāji tiek aicināti neatstāt bez uzmanības neaizslēgtas, nepieskatītas automašīnas uz ielas, pagalmos, vai citās publiski pieejamās vietās, arī automašīnu salonos neatstāt mantas, kas var pievērst zagļu uzmanību un radīt izdevīgus apstākļus zagļu darbībai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: