Šodien Valsts policija lūdza palīdzību divu vakar pazudušu meiteņu meklēšanā un drīz vien abas bēgles tika atrastas, viesojoties kādās mājās Ventspils novadā.

2003. gadā dzimušā Sintija Neilande un 2005. gadā dzimuša Evelīna Šate bija devušās uz Pārventas bibliotēku, bet pēc tās apmeklējuma neatgriezās krīzes centrā Paspārne. Policija pārbaudīja kādu adresi Ugālē un tur abas bēgles atrada. Meitenes nogādātas policijas iecirknī paskaidrojumu sniegšanai inspektoriem darbā ar nepilngadīgajiem.

 

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    funky monky 28.04.2016, 18:41:02

    abas bēgli tika atrastas :)
    vas is das?

  • -1
    inese busmane 29.04.2016, 18:17:23

    Es zskatu, kad kaut kas nav kartībā ar krīzes centru''Pasparne'',ja tekoši notiek šadas lietas, tātad nav organizēts darbs ar smagi audzināmiem bērniem. Nav pienācīga uzraudzība, medicīniskā apkalpošana, psihaloga un psihatra darbs. Vajadzētu šajā iestādē arī būt apsargam. Par bērniem , kas tiek ievietoti šajā iestādē no citiem rajoniem, pašvaldības slēdz līgumus un maksā lielu naudu, tātad šai iestādei ir jānes atbildība, arī policija ne īpaši labi ir novērtējusi Paspārnes darbu, vai tiešām atkal tā ir tikai Eiropas naudas atmazgāšana.

  • 0
    šašliks 29.04.2016, 18:33:14

    @inese
    labrīt, no jevrosojuza tak piķi slauc katrs, kam nav slinkums

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: