VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki 2015. gada pēdējā ceturksnī nelegālo narkotisko un psihotropu vielu apkarošanas jomā nodeva kriminālvajāšanas uzsākšanai 10 kriminālprocesus. Četri no tiem par noziegumiem, kuri kvalificējami kā sevišķi smagi un trīs kā smagi noziedzīgi nodarījumi.

Šajā laika posmā VP Kurzemes reģiona pārvaldes policijas darbinieki aizdomās par narkotisko un psihotropu vielu realizāciju vai uzglabāšanu realizācijas nolūkos aizturēja 5 personas. Liepājā aizturēti divi 1971. un 1989. gadā dzimuši vīrieši un viena 1992. gadā dzimusi sieviete. Savukārt Ventspilī aizturēti divi 1979. un 1978.gadā dzimuši vīrieši.

 

No nelegālās aprites Liepājā izņemti ap 21g augu masas, 0,13 g maisījuma, kas satur heroīnu un karfentanīlu, ap 0,16 g amfetamīnu grupas vielu. Gan Ventspilī, gan Liepājā kopā atsavinātas 177 tabletes tramadola, 54 tabletes klonazepama un citas nelegālās narkotiskās vielas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: