Policijā pabeigta izmeklēšana pret Latus Sardzes darbinieku, kurš uz pilsētas robežu aizveda vēlāk mirušu atrasto sievieti. Viņa darbībās nekādi pārkāpumi nav konstatēti.

Jau rakstījām, ka šovasar pēc skandāla veikalā Beta, kas atrodas Pārventā, Latus Sardzes apsargs uz pilsētas robežu aizveda kādu sievieti, kuru vēlāk atrada mežā mirušu. Policija konstatēja, ka sieviete nav mirusi vardarbības rezultātā un paralēli uzsāka par apsarga rīcību, lai noskaidrotu, kāpēc viņš sievieti vedis un vai tas noticis likumīgi.

Valsts policijas Kurzemes reģionālās pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons uzsver, ka ar spēku nevienu nekur vest nedrīkst, to var darīt tikai policija. Cita lieta, ja apsargs piedāvā aizvest, jeb cilvēks pats palūdz. Kā ir bijis šajā reizē, Vilemsons komentārus nesniedz, taču apliecina, ka pretlikumīgas darbības apsarga rīcībā nav konstatētas.

Tātad, pēc visa spriežot, sieviete labprātīgi kāpusi apsarga automašīnā un nav iebildusi, ka viņu pāris kilometrus ved pilnīgi uz otru pusi no viņas dzīvesvietas, kas atradās iepretī veikalam Beta. Kā toreiz Ventas Balsij skaidroja Latus Sardze 2 priekšnieks, viņa padotais sievieti aizvedis patālāk no veikala, lai viņa nomierinātos un neatgrieztos konflikta vietā. 46 gadus vecā sieviete atstāta netālu no Ventspils naftas termināļa, un pēc laika viņas mirstīgās atliekas atrastas dziļā mežā Tārgales pagastā, vairāku kilometru attālumā no izlaišanas vietas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: