Ap pulksten 13 Durbes un Dīķu ielas krustojumā saskrējušās divas automašīnas, kuras stūrēja daiļā dzimuma pārstāves. Sieviete, kura vadīja VW Golf un brauca pa Brīvības ielu Dīķu ielas virzienā, nebija ievērojusi ceļa zīmes Dodiet ceļu! prasības un taranēja citas sievietes vadīto Audi 80, kas brauca pa Durbes ielu tilta virzienā. 

Par laimi, neviens no avārijā iesaistītajiem nav guvis nopietnas traumas, Audi vadītāja tikusi sveikā ar sasitumiem un izbīli, bet pasažieris gan guvis traumu no drošības jostas un šobrīd atrodas mediķu aprūpē.

 

Notikuma vietā Ventas Balss sastapa arī cietušās Audi vadītājas mazbērnus, kuri apgalvoja, ka vecmāmiņa vadītāja apliecību ieguvusi gadu atpakaļ, bet iepriekš nekādu problēmu nav bijis. Pati pusmūža vecuma sieviete stāsta, ka “negaidīti izgrieza man priekšā, es nepaspēju nogriezt malā un iesita mani iekšā no galvenā ceļa. Šeit jau ātrums arī nebija. Ja būtu bijis lielāks ātrums, tad būtu bijis trakāk. Nevaru vēl attapties, jo viss tiešām notika negaidīti. Lielāks bija izbīlis, bet Dieviņš ir stāvējis klāt. Lielākais zaudējums ir mašīna, kura vairs nav lietojama.”

 

Cietušās sievietes mazbērni stāsta, ka otra vadītāja, kura stūrēja VW Golf, bija centusies bremzēt, bija jau apstājusies, bet pēc tam negaidīti uzsāka kustību.

 

Tālāk lietas apstākļus noskaidros policija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: