„Ventspils siltums” saņēmis telefonisku apstiprinājumu no Valsts policijas Ventspils iecirkņa, ka lieta par naudas piesavināšanos no uzņēmuma kases šā gada 28.februārī nodota prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

PSIA „Ventspils siltums” vadība ir gandarīta, ka lietas izmeklēšanā notikusi virzība, jo ir patiesi ieinteresēta ātrākā lietas izskatīšanā un vainīgo noteikšanā. «Smagi apzināties, ka iespējams noticis noziedzīgs nodarījums un iespējamie vainīgie ir darbinieku bijušie kolēģi. Tomēr no šādām situācijām, kad kāds no līdzcilvēkiem nevēlas ievērot ne sabiedrībā pieņemtās morāles normas, ne likumus, nav iespējams izvairīties un paredzēt, ka kādi cilvēki vienosies apzagt citus,» uzsver uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Arnis Uzaris.

 

Par zaudējuma piedzīšanu un apjomu uzņēmuma labā lems tiesa, un uzņēmuma vadība cer, ka nauda no vainīgajiem tiks atgūta.

 

Jau iepriekš informējām, ka tieši pašvaldības SIA „Ventspils siltums” vadība savulaik vērsās tiesībsargājošajās institūcijās par uzņēmumā konstatēto zādzību. Personas, kas, iespējams, varēja būt iesaistītas šajā nodarījumā, nekavējoties tika atstādinātas.

 

PSIA „Ventspils siltums” vadība pateicas par sapratni un pacietību tiem klientiem, kuri sniedza atbalstu lietas izmeklēšanas gaitā. Visi iedzīvotāju veiktie maksājumi ir iegrāmatoti, zādzība nekādā veidā neietekmē ne siltuma maksājumu lielumu iedzīvotājiem, ne tarifu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: