Ventspils prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai nodota krimināllieta, kurā 41 gadu veca sieviete apsūdzēta vīrieša noduršanā.

Dramatiskie notikumi risinājās šī gada 21. augustā ap plkst. 15:10 kādā dzīvoklī Talsu

ielā. Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka dzīvoklī atradās 41 gadu vecā J. un viņas meita, bet pēc brīža atnāca arī sievietes faktiskais vīrs kopā ar draugu. Vēl pēc kāda laika starp abiem faktiskā laulībā dzīvojošiem cilvēkiem izcēlies konflikts un grūstīšanās.Šajā laikā J. ar virtuves nazi iedūrusi vīram kreisajā sānā. Redzot, ka situācija ir nopietna, sieviete ar meitu lūgušas kaimiņieni izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ievainotais vīrietis mira neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā.

 

Tajā pašā dienā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī tika uzsākts kriminālprocess, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus un iesaistīto personu lomu tajos. Pēc tiesu medicīnas eksperta atzinuma, nodarītie miesas bojājumi uzskatāmi par smagiem un dzīvībai bīstamiem, kas šajā gadījumā izraisīja nāves iestāšanos.

 

Šobrīd sievietes vaina izdarītajā noziedzīgajā nodarījumā, kas paredzēta KL 125.panta 3.daļā, ir pierādīta pilnībā - savākti visi pierādījumi, kas liecina, ka vīrietim tīši tika nodarīti smagi miesas bojājumi. Tāpēc krimināllietas materiāli nodoti prokuratūrai, kas jau tālāk lems par tās nodošanu tiesai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: