Vakar Irbenē no gūtajiem miesas bojājumiem miris kāds vīrietis, saistībā ar šo notikumu tiek pārbaudītas vairākas personas, savukārt Ventspilī kāds vīrs nodarījis vieglus miesas bojājumus savai dzīvesbiedrei.

Vakar plkst. 8.15 Ventspils novada Ances pagasta Irbenē, bijušajā t.s. karaspēka pilsētiņā, konstatēts, ka 66 gadus vecs vīrietis, kurš tur strādājis, guvis miesas bojājumus un no gūtajām traumām notikuma vietā miris.

Pašlaik bijušajā armijas pilsētiņā notiek ēku demontāžas darbi. Noslepkavotais vīrietis strādā kādā Rīgas uzņēmumā, kas veic demontāžas darbus.

Saistībā ar notikušo tiek pārbaudītas sešas personas - 21, 22 un 28 gadus veci vīrieši, kuri ir Ventspils novada iedzīvotāji. Policija lūgs tiesu piemērot viņiem drošības līdzekli - apcietinājumu. Tiesa par drošības līdzekļa piemērošanu daļai aizturēto lems šodien, bet pārējiem - rīt.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 117. panta 10. punkta - par slepkavību pastiprinošos apstākļos, ja to izdarījusi personu grupa.

Bet plkst. 19.00 Lielajā prospektā 60 gadus vecs vīrietis nodarīja vieglus miesas bojājumus sievietei. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: