Kurš zina, kas slēpjas nebeidzamajā un tumšajā Visumā? Ir veids, kā to noskaidrot! Ventspils zinātnes centrs VIZIUM sadarbībā ar LEGO® aicina jauniešus un ģimenes ar bērniem uz aizraujošām un izglītojošām nodarbībām “Iepazīsti Visumu ar Lego Space”, kur, darbojoties ar jauno LEGO® Space kolekciju, būs iespēja uzzināt daudz interesantu faktu par kosmosu.

Nodarbības norisināsies no 1. maija līdz 30. jūnijam trešdienās plkst. 13.00 – 14.30 un sestdienās 17.00 – 18.30 Ventspils zinātnes centra VIZIUM Alfa zālē. Pieteikties iespējams, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/pieteiktieslego. Dalība nodarbības ir bezmaksas! Vietu skaits ierobežots.

Tāpat ikvienam interesentam ir iespēja apskatīt daudzveidīgo Lego Space kolekciju izstādē, kas izvietota vitrīnā zinātnes centra VIZIUM foajē.

Kosmoss ir augstākā robeža, un ikvienam būvētājam, kuru aizrauj kosmosa tēma, LEGO® komplekti ir pirmā pietura ceļā uz to! Atveido NASA kosmosa kuģi klucīti pa klucītim vai izveido savu kosmosa staciju ar šīm kosmosa tēmas rotaļlietām. Atklāj kosmosa komplektus pieaugušajiem — sarežģītākus modeļus, kurus ar lepnumu izlikt apskatei, vai arī gatavo savus mazos astronautus lidojumam galaktikā ar kosmosa un raķešu rotaļlietām. Kosmosa komplekti būs piemēroti gan zēniem gan meitenēm, kas sāk apgūt eksaktās zinātnes, un tie būs ideāli piemēroti dabaszinātņu un inženierzinātņu entuziastiem jebkurā vecumā. Jaunie kosmosa komplekti ir veidoti pēc zinātniskās fantastikas filmu un TV seriālu motīviem.

LEGO® komplekti ir lieliski piemēroti visu vecumu bērniem, lai attīstītu savu fantāziju, radošo domāšanu un sīko motoriku. Plašāka informācija pieejama mājaslapā www.lego.com.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra un zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: