28. martā Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome pieņēma lēmumu nodot izstrādāto Ventspils valstspilsētas izglītības attīstības stratēģiju 2024. – 2030. gadam publiskajai apspriešanai, kas ilgst no 8. aprīļa līdz 7. maijam.

Lai uzklausītu iedzīvotāju viedokli un veicinātu sabiedrības līdzdalību lēmumu pieņemšanā, publiskās apspriešanas ietvaros Izglītības pārvalde aicina iedzīvotājus uz sabiedrisko apspriedi, kas notiks 23. aprīlī plkst. 17.30 tiešsaistē Zoom platformā (saite ŠEIT). Iepriekšējā pieteikšanās nav nepieciešama. Sabiedriskās apspriedes laikā pašvaldības speciālisti interesentus iepazīstinās ar izstrādātās stratēģijas 1.redakciju, kā arī atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem.

Ar Ventspils valstspilsētas izglītības attīstības stratēģiju 2024. – 2030. gadam var iepazīties Ventspils valstspilsētas pašvaldības mājaslapā ventspils.lv un portālā geolatvija.lv. Savukārt, dokuments drukātā formātā ir pieejams Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādē “Ventspils domes administrācija”, Jūras ielā 36, Ventspilī, (1. stāvā pie dežuranta) un Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādē “Ventspils Izglītības pārvalde”, Raiņa ielā 10, Ventspilī, (2. stāvā) iestāžu darba laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: