No 8. līdz 12. aprīlim Kurzemes reģiona pašvaldību pieaugušo izglītības koordinatori aicina ikvienu piedalīties pasākuma “Pieaugušo izglītības dienas Kurzemē” aktivitātēs. Dažāda formātu pasākumos iedzīvotājiem būs iespēja iepazīt pieaugušo izglītības daudzveidību Kurzemes reģiona pašvaldībās un apgūt jaunas zināšanas un prasmes.

Visas piedāvātās aktivitātes ir bez maksas.

Vienlaikus būs iespēja pieteikties uz individuālo konsultāciju par mācību iespējām savā pašvaldībā un visā Latvijā. Pasākuma “Pieaugušo izglītības dienas Kurzemē” mērķis ir veicināt iedzīvotāju iesaisti pieaugušo izglītības aktivitātēs un izpratni par mācīšanās nozīmi personīgai un profesionālai pilnveidei, visa mūža garumā.

Pieaugušo izglītības nedēļā Kurzemes plānošanas reģions plašākam interesentu lokam atklās arī interaktīvu tiešsaistes karti “Pieaugušo izglītības iespējas Kurzemē”, kura atrodama ŠEIT!

Tāpat Kurzemes plānošanas reģions šajā nedēļā aicina reģiona uzņēmējus būt aktīviem un sazināties ar pieaugušo izglītības koordinatoriem, lai plašāk iepazītu pieaugušo izglītības iespējas sava uzņēmuma attīstībai, nodrošinot savu darbinieku kompetenču celšanu un prasmju uzlabošanu. Gan šajās dienās, gan arī turpmāk uzņēmējiem būt aktīviem un jautāt, kā pieaugušo izglītības koordinatori var palīdzēt, kā piemeklēt izglītotāju, vai ir pieejams kāds finansējums darbinieku apmācībām un citus neskaidros jautājumus, kas veicinās izpratni par pieaugušo izglītību un profesionālajiem ieguvumiem.

Pieteikšanās uz pasākumiem ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: