Ceturtdien, 1. februārī, Ventspils Digitālais centrs aicina piedalīties bezmaksas pasākumā Ventspils #TechUP “Mākslīgā intelekta iespējas un rīki ideālā klienta atklāšanā”, kurā uzņēmuma “THEO Growth” dibinātājs Guntis Čoders pastāstīs, kā mākslīgā intelekta rīki var palīdzēt atrast ideālo klientu jauniem produktiem un pakalpojumiem, kā arī dalīsies pieredzē par sava jaunuzņēmuma piedzīvoto un mācībām.

Pasākumā aicināti piedalīties uzņēmumu pārstāvji, IT jomas entuziasti, kā arī ikviens interesents, kurš vēlas uzzināt vairāk par mākslīga intelekta sniegtajām iespējam uzņēmumiem. Ventspils #TechUP norisināsies 1. februārī plkst. 17:30 Ventspils Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5, un tiešsaistes platformā Zoom. Lai piedalītos pasākumā, nepieciešams aizpildīt anketu šeit: www.adre.se/pieteiktiestechup25. Dalība pasākumā ir bez maksas!

Ventspils #TechUP “Mākslīgā intelekta iespējas un rīki ideālā klienta atklāšanā” programma:

  • AI un GenAI evolūcija - no pamatiem līdz nākotnes vīzijai.

  • Jaunuzņēmuma ceļojums - klientu identificēšanas un validācijas nozīmīgums.

  • AI rīki ideālā klienta atklāšanā.

  • Jaunuzņēmuma "THEO Growth" pieeja ideālo klientu identificēšanai.

  • "THEO Growth" piedzīvotais un mācības pirmajos 5 mēnešos.

Ar savu pieredzi dalīsies Guntis Čoders, kurš ir bijis starp “Forbes 30 under 30” Latvijā laureātiem ar daudzveidīgo pieredzi, kas aptver jaunuzņēmumu attīstīšanu, biznesa inkubatora vadīšanu, jaunuzņēmumu vadības bakalaura programmas izveidi un pieredzi vienā no lielākajiem IT konsultāciju uzņēmumiem pasaulē “Accenture”. 2023. gadā Guntis ir pavadījis vairāk kā 550 stundas chatGPT tipa GenAI rīkos, attīstot savu jaunuzņēmumu, kas saistīts ar ideālu klientu atklāšanu.

Pasākuma apmeklētājus sagaida ne vien vērtīga pieredzes apmaiņa un tīklošanās, bet arī gardas uzkodas!

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: