Ventspils Digitālais centrs aicina piedalīties Tehnoloģiju pēcpusdienā, kurā sertificēts Scrum Master speciālists Austris Laizāns dalīsies ar savu pieredzi un padomiem par dažādu projektu vadības rīku pielietošanu ikdienā. Tehnoloģiju pēcpusdiena norisināsies tiešsaistē.

Nodarbība būs vērtīga ikvienam, kurš vēlas uzzināt vairāk par populārākajiem projektu vadības veidiem, kāda ir to nozīme un pielietošana sava projekta mērķu sasniegšanai, kā arī tiks apskatītas populārākās programmatūras, kas tiek izmantotas projektu vadībā.

Bezmaksas pasākums norisināsies 24. janvārī plkst. 18.00 – 19.00 tiešsaistes platformā Zoom. Pieteikties Tehnoloģiju pēcpusdienai iespējams, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/pietektiesprojektuvadiba.

Tehnoloģiju pēcpusdienā “Projektu vadības rīki un metodoloģijas” apskatāmās tēmas:

  • kas ir Agile un Waterfall projektu vadības pieejas;

  • kas ir projektu vadības rīki – Trello, Jira un virtuālās tāfeles.

Lai piedalītos apmācībās, nepieciešams interneta pieslēgums un pieeja konferenču programmai Zoom. Februārī tiks piedāvāts padziļināts apmācību kurss projektu vadības rīku izmantošanā.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. Aktuālā informācija par Digitālā centra piedāvājumu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram @vdcentrs, kā arī mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: