Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu interesentu piedalīties tiešsaistes kursā ‘’Digitālie rīki mūziķiem un mūzikas pedagogiem’’, kurā būs iespēja apgūt mūzikas veidošanu ar vienkāršiem rīkiem, kas noderēs gan mūzikas pedagogiem, gan mūziķiem, kā arī ikvienam, kurš aizraujas ar mūzikas veidošanu hobija līmenī.

Nodarbību dalībnieki apgūs, kā veidot mūziku ar bezmaksas interneta rīkiem, profesionālu, bet viegli apgūstamu programmu – BandLab, kā arī ar mūziku saistītus izklaidējošus digitālos rīkus.

Apmācības norisināsies tiešsaistē, Zoom un Moodle platformās, 21., 24., 28. augustā no plkst. 16:00 līdz 17:30. Pieteikties iespējams līdz 17. augustam: ŠEIT!

Apmācību programma:

Interneta rīki - nošu un ritma zīmēšanas programmas:

Sintezatoru un elektroniskās mūzikas lietošana ar Beepbox (un citas šīs programmas versijas).

Mūzikas veidošana ar ierakstītiem instrumentiem - Chrome song maker.

Vienkārši un izklaidējoši mūzikas un skaņas rīki.

Mūzikas veidošana no dziesmu fragmentiem BandLab programmā. Balss un instrumentu ierakstīšana, elektronisko nošu lietošana (Midi):

Mūzikas fragmentu lietošana dziesmu un skaņdarbu izveidei.

Elektroniskās notis, dziesmu remiksēšana un elektroniskās ierīces komponēšanai.

Skaņas efektu lietošana.

Mākslīgā intelekta lietošana mūzikai.

Ievads mūzikas tehnoloģijās, mūzika kā hobijs un profesija, mūzikas lietderība mediju satura veidošanā, dziesmu tekstu un dzejoļu rakstīšana.

Nodarbības vadīs pasniedzējs Ģirts Edvarts Stepiņš. Maksa par kursu: 28,70 EUR. Apmācību noslēgumā dalībnieki saņems Ventspils Digitālā centra sertifikātu.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: