Ar reģionālo pusfinālu piektdien, 22. novembrī, Ventspilī noslēgsies Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) organizētā konkursa profesionālo izglītības iestāžu audzēkņiem PROFS 2019 pusfināli.

Šajā pusfinālā sacentīsies piecas komandas – divas no Ventspils tehnikuma, divas no Liepājas Valsts tehnikuma un Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma komanda.

LBAS trešo gadu šajā projektu periodā organizē konkursu profesionālo izglītības iestāžu audzēkņiem PROFS. Konkursa mērķis ir veicināt profesionālo izglītības iestāžu audzēkņu interesi un izpratni par darba tiesībām un darba drošību, uzsākot darba gaitas, kā arī veicināt viņu izpratni par sociālo dialogu.

Šogad konkursā piecos reģionālajos pusfinālos ir piedalījušās 26 komandas no 22 vidējās profesionālās izglītības iestādēm.

Profesionālo izglītības iestāžu komandas ir iesūtījušas savus mājas darbus, kurus prezentēs konkursa laikā, konkursa gaitā notiks viktorīna par darba tiesību, darba aizsardzības un sociālā dialoga tēmām, kā arī katra komanda uz vietas risinās vairākas situācijas saistībā ar darba vides un tiesiskajām attiecībām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: