Ventspils 3. vidusskolā katru gadu tiek īpaši domāts par absolventu sveikšanu. 4. jūnijā 12. klases izlaiduma ballē absolventiem tika piešķirtas dažādas nominācijas.

Nominācija „Karaliskā lilija” tika piešķirta pašiem veiksmīgākajiem zinību pamatu apguvējiem: Jeļenai Žavoronkovai, Alīnai Bondarčukai, Maksimam Golubevam un Ņikitam Vorobejam. Nākamie politiķi, līderi un vienkārši cilvēki ar aktīvu dzīves pozīciju nav iekļuvuši šai nominācijā nejauši. Personības pašattīstības efektivitātes un izcilo vispārizglītojošo kompetenču ieguvējiem tika pasniegti Ministru prezidenta Māra Kučinska Atzinības raksti. Maksimam Golubevam un Karinai Kovaļčukai tika pasniegti arī 1. pakāpes diplomi par teicamiem rezultātiem starptautiskajā angļu valodas konkursā „Olimpis 2016 – Pavasara sesija”.

Nominācija „Kristāla sniegpulkstenīte” tika piešķirta stipriem un drošsirdīgiem absolventiem, kuri nebaidās nekādu šķēršļu un par spīti visam tiecas pēc uzvaras. Tās ir Marija Kolupajeva, Karina Kovaļčuka, Jekaterina Kuzina.

Balles rota – „Apburošā orhideja” – tika piešķirtas vienmēr atsaucīgajām un rūpīgajām meitenēm - Aminai Žambikovai un Aleksandrai Andrejevai.

Spoži radošie līderi – nominācijas „Raibā neļķe” ieguvēji – Jevgenijs Majevskis, Kirils Slavikovs un Aleksandra Havina.

Ar „Krizantēmas ordeni”, kas simbolizē ilgmūžību un laimi, kā arī pašcieņu, godu, diženumu un augstu stāvokli, tīrus nodomus, pagodinātas Arina Kondrašova un Julija Klunduka.

Nominācija „Noslēpumainais hipeastrs” tika piešķirta satriecoši skaistus ziedus pēkšņi dāvājošajam Ruslanam Slavuškinam. Skolas vadība un pedagogi ir absolūti droši – Ruslans uzplaiksnīs ar zināšanām un sajūsminās apkārtējos ar savu talantu.

Nomināciju „Graciozā frēzija” – Pavasara un Skaistuma radīta – saņēma Diāna Balika.

Savukārt nomināciju „Neatkārtojamā astere”, kuras ziedkopa atgādina debesu zvaigznītes un pēc grieķu mītiem asociējas ar Mīlas dievieti Afrodīti, ieguva Viktorija Panamarjova un Kristīna Talašmanova.

Pēc skaistas skolas tradīcijas visiem absolventiem tika pasniegti personiski, pedagoga G.Noskova rakstīti veltījuma dzejoļi, ziedi un dāvanas.

„Mani dārgie absolventi, smeliet spēkus mīlestībā, pastāvīgi tiecieties pēc jaunā, dzīvojiet ar flirtu, radiet savu laimi un jūsmojiet par dzīvi! Bet atcerieties, lai sasniegtu virsotnes, ir jāpamet komforta zona!” skolēniem vēl Ventspils 3. vidusskolas direktore Vera Šengelija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: