Jau otro nedēļu pirmsskolas izglītības iestādē „Margrietiņa” ar olu krāsošanu, ticējumiem, ar zaķa nesto olu meklēšanu, veselību nesošiem pasākumiem (pēršanu ar pūpolzariem, mutes mazgāšanu tekošā ūdenī) dziesmām, rotaļām un citām jautrām darbībām tiek svinētas Lieldienas.

22. marta pasākumā piedalījās un ar labiem padomiem, vērtīgām pamācībām kā sagaidīt un pavadīt šo Lielo dienu, lai Lieldienu labums (veselība, darba spars, možums) nezustu, bet saglabātos un vairotos visu gadu, dalījās arī pats Lieldienu Zaķis.

24. martā 3. grupas izglītojamie saviem vecākiem parādīja iestudēto pasaku “Vilks un septiņi kazlēni” , bet 29. martā šo pašu moderno pasaku bija iespēja noskatīties pārējo grupiņu bērniem.

Pēc svētku brīvdienām 4. grupas bērni atrada priedē olas ar dažādiem darāmiem darbiņiem: norādēm, kur meklējamas olas, aicinājumu uz olu mešanas grozā sacensībām, oliņu ripināšanu, mīklu minēšanu. Bērnus iepriecināja zem egles zaķa paslēptais olu groziņš ar ļoti īpašām oliņām - raibām un saldām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: