11. septembrī no plkst. 10:00 Inženieru ielā 101 ventspilniekiem būs iespēja iepazīties ar praktiskiem padomiem un risinājumiem sava biznesa darbības efektivitātes uzlabošanā.

Dienas pirmajā daļā piedaloties vērtīgās ekspertu lekcijās par divām – Lean un Ierobežojumu – teorijām, kas ir lielisks palīgs uzņēmumu darbības uzlabošanā un otrajā dienas daļā viesojoties uzņēmumā „Ventspils elektronikas fabrika”, uzņēmēji savām acīm varēs skatīt efektīvas pārvaldības uzņēmuma piemēru. „Ventspilī ir lieliski tirdzniecības, ražošanas un citu sektoru uzņēmumi, bet esmu pilnīgi pārliecināts, ka katram no tiem ir virkne pilnveidojamas lietas savos ikdienas procesos, lai uzņēmums darbotos vēl efektīvāk un darbības rādītāji gada beigās būtu vēl labāki. Ir svarīgi to nekautrēties atzīt un uzklausīt ekspertu ieteikumus,” norāda pasākuma viens no organizatoriem, Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kameras Ventspils nodaļas vadītājs Salvis Roga.

 

Lekcijas vadīs trīs šīs jomas eksperti – Mārtiņš Pikšs, kurš ir uzņēmuma SIA Plockmatic Riga vadītājs. Ar Lean metožu ieviešanu uzņēmuma darbībā strādā kopš 2006. gada, kad apguva šīs metodes pamatus Zviedrijā. Kā otrs lektors pasākumā uzstāsies Sandis Babris - SEB grupas un Baltijas iepirkumu grupas vadītājs, Latvijas Universitātes, Ekonomikas un vadības fakultātes docents. Pieredze darbā ar Lean metodēm kopš 2006. gada, vadot dažādas transformācijas SEB Latvijā un Baltijā un SEB grupā Zviedrijā, kā arī vērtīgu informāciju sniegs Georgijs Buklovskis - SIA Brabantija Latvia rūpnīcas direktors. Pieredze vairāku starptautisku ražošanas uzņēmumu dibināšanā, attīstībā un vadībā. Ar TOC metodēm uzņēmuma attīstībā un efektivitātes uzlabošanā strādā kopš 2005. gada, ar Lean metožu ieviešanu - kopš 2009. gada.

 

Pasākumu organizē Latvijas tirdzniecības un Rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Biznesa Efektivitātes Asociāciju (BEA).

 

Reģistrēšanās līdz 10. septembrim www.efektivs.lv vai sūtot apstiprinājuma e-pastu uz salvis.roga@chamber.lv. Piesakoties jānorāda, kuru pasākuma daļu apmeklēsiet – pirmo, otro vai abas! Detalizētāka informācija www.efektivs.lv.

 

Papildus jautājumu gadījumā zvaniet: 28663400 Salvis Roga (LTRK Ventspils filiāle); 29493161 Ginta Grandāne (BEA).

 

Dalība pasākumā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: