Ziņas

  • Vasaras vakaru koncerti koncertzālē ''Latvija'' 0

    Koncertzāle “Latvija” aicina uz skaistiem muzikāliem vasaras vakariem, jūlijā trīs koncertos piedāvājot tikšanos ar brīnišķu mūziku un talantīgiem māksliniekiem.

  • Ceļš ved līkločiem 0

    Kādreizējā ventspilniece Gina Jāne jau divpadsmit gadus dzīvo Bavārijā, Vācijā, kur pēc ilgas izglītības dokumentu salīdzināšanas atkal dara darbu, kurā pilnvērtīgāk var izmantot savas psihologa prasmes un zināšanas. Gina saka, ka viņā mīt urdošs nemiers, kas liek uzdot jautājumus un mudina nepārstāt mācīties.

  • Aicina ziņot par iezīmētajiem jūras grunduļiem Baltijas jūrā 0

    Izpētes nolūkos arī šogad ikviens aicināts ziņot par iezīmēto jūras grunduļu noķeršanu Baltijas jūrā, informē Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) "LIFE REEF" projekta koordinatore Gunta Gabrāne. Par ziņu sniegšanu paredzēta atlīdzība.

  • Airētāji izcīna tiesības startēt Eiropā 0

    Ventspils Sporta skolas ''Spars'' smaiļošanas un kanoe nodaļas sportisti 18. maijā piedalījās atlasē uz Eiropas U23 un junioru čempionātu smaiļošanā un kanoe airēšanā. Pieci skolas audzēkņi izcīna tiesības startēt Eiropas čempionātā.

  • Staldzenē notikusi traģiska avārija

    18. maijā ap pulksten 5.40 Valsts policijā saņemta informācija, ka Bangu ielā noticis ceļu satiksmes negadījums - jaunietis vadīja automašīnu “BMW”, būdams 1,15 promiļu reibumā un nobrauca no ceļa braucamās daļas, uzbraucot kokam, kā rezultātā automašīna apgāzās.

  • Ventspils šķēpos uzvar Čakšs un Sirmā 0

    Olimpiskā centra “Ventspils” stadionā aizvadītas Olimpiskā čempiona Daiņa Kūlas sacensības “Ventspils šķēpi 2024”, kurās par uzvarētājiem vīriešiem kļuva Gatis Čakšs, bet sievietēm Katrīna Sirmā.

  • "Ventspils" izcīna LBL bronzu 2

    Basketbola klubs "Ventspils" piektdien izcīnīja "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas godalgas. Ventspilnieki savā laukumā ar rezultātu 88:77 (28:23, 23:17, 21:18, 16:19) pārspēja "Liepāju" un sērijā līdz trīs uzvarām bija pārāki ar 3-0.

  • Uzsāks iekšpagalma labiekārtošanas darbus Inženieru ielā 81 0

    Ventspilī turpinās daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmu labiekārtošana. Ar Ventspils pašvaldības līdzfinansējumu šogad tiks uzsākti jau trešās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas iekšpagalma labiekārtošanas darbi, šoreiz Inženieru ielā 81.

  • Turpinās apgaismojuma sistēmas modernizācija 0

    Pilsētā turpinās darbs pie dabai draudzīgu un energoefektīvu risinājumu ieviešanas Ventspils apgaismošanas sistēmā. Ventspils pilsētas 2024. gada infrastruktūras attīstības programmas ietvaros, kurā iekļauta apgaismojuma sistēmas uzlabošana pilsētas iekškvartālos, ir uzsākta LED parka gaismekļu uzstādīšana daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas teritorijā.

  • Iziesim Piektdienas vakara pastaigā rotaļīgi un ar prieku 0

    Piektdienas, 24. maija pievakarē iziesim tradicionālajā vakara pastaigā, lai piedalītos pasākumos, kurus šajā reizē vieno tēma “ROTAĻA(ir)LIETA”. Pastaigas maršrutā no Lielā laukuma līdz pat Vecpilsētas tirgus laukumam būs norises visdažādākā vecuma auditorijai.