11 °C

Vējš 4.63 m/s

Otrdiena, 12. maijs
Valija, Ināra, Ina, Inārs
L
L
Laima
Nepieciešams fotogrāfs

Sveiki! Drīz vien gaidāmas kāzas kurās būs nepieciešams fotogrāfs uz 2-3stundām. Jūs, lūdzu, variet ieteikt fotogāfus, diemžēl pati nemaz nezinu kādi fotogrāfi pie mums ir! Jau iepriekš paldies!

Views
1314
20.12.2016, 15:14
G
G
Gints
Astarte auto mazgāšana

Iebraucu DUS "Astarte", lai nomazgātu savu auto. Redzu, ka jau kādi 3 auto gaida rindā. Izkāpju un sāku sarunu: "Labdien, cik ilgi varētu būt jāgaida rindā uz auto mazgāšanu?" Uz ko seko atbilde: "Bļ*ģ, nezinu 5 min, 15 min, stunda! Nezinu kas viņiem tur būs- mazgāšana vai salons?!" Protams, tāda atbilde mani pārsteidza. Pat neko neatbildēju un aizbraucu.
Vai tiešām tur ir šāds klientu apkalpošanas serviss vai tikai man izņēmuma kātā tā gadījās?

Views
2786
16.12.2016, 14:14
K
K
kaimiņiene
Atstarojošā dzija

Sveiki,
vai kāds Ventspilī ir redzējis pārdošanā atstarojošo dziju? Man, vecam cilvēkam, nepatīk internetā pasūtīt.

Views
1038
14.12.2016, 12:43
V
V
Viktorija
Braukšanas instruktori uz automātu.

Vai kādam nav zināms kurš instruktors māca braukt uz automātu un kuram būtu Audi a3.

Views
1371
07.12.2016, 23:17
K
K
Kaspars
Kur var Apdrukat

Sveiki, vajag palīdzību, kur Ventspilī var apdrukāt kreklus un krūzes? Ļoti steidzami vajag.

Views
1061
07.12.2016, 20:48
tery
olas

Vakar nopirku vistu olas "Rimi" Poruka ielā. It kā ZEMNIEKU olas, dārgās , pa 1,92. Jau veikalā man tā paka likās aizdomīgi viegla. Pārnākot mājās, labāk izpētot, izrādījās, ka tās olas ir ļoti mazas, nekādi neatbilst cenai. Tie zīmodziņi it kā bija, ka tās ir dētas kūtī, bet ticības nekādas. Pirms šī visa lielā buma par izmocītajām vistām, ZEMNIEKU olas bija lielas, skaistas, patīkami paņemt, tagad, pēkšņi viss ir citādi. Tikai cena tā pati. Izskatās, ka kāds maina tās olas. Jāpērk būs olas tikai no privātajiem pārdevējiem. Jo tā ir 100% pircēju krāpšana.

Views
1579
07.12.2016, 11:43
Pēdējās komentētās

Tas nav svarīgi. Galvenais ir velobrauciens un slavēt organizator…

Pirms 54 minūtēm

Kā iepriekš norādījis CSDD valdes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks,…

Pirms 58 minūtēm

Kas tas pa sviestu. Kā var būt pašgājējs, ja jāminas. Tie pajoļi …

Pirms 11 stundām