Virszemes TV, Lattelecom
Lattelecom arī malači. Virszemes TV koda atjaunošas cenas (Ekonomiskā paka) gada laikā burtiski dzen izmisumā! 2016. gada janvāris. - 8.55 EUR, tā paša gada februāris - 9.50 EUR, no š.g. marta - 10.50 EUR. Tak saprot, ka pensionāriem jau nav kur sprukt....

Komentāri (19)
Pārbaudīju tikko epastu tur Lattelekoms atvainojās par februārī sūtīto vēstuli par cenas pieaugumu. Akcijas laikā slēgtiem līgumiem cena nepaaugstināsies manā gadījumā 4gadus
Interesanti, kad vinji beigs suutiit reklamas uz taam vietaam, kur nemaz nevar piedaavaat interaktiivo?!!!! Taa besii.
Tur, kur man ir virzemes televīzija, tā ir vienīgā iespēja, jo no interneta tur nav pat ne smakas.
Tieši tā.
Pats nelietoju nevienu maksas televīziju, ir viedtelevizors un internets.
Pilnīgi pietiek.
A priekskam vajadzigi tie pieslegumi,ir youtube,satelti,utml. Lai vini iet d,,,, ar savam virzemes un apakzemes tv,tapat tur nav ne muzikas,ne multenu berniem.vecas tukstosreiz redzetas filmas un politdemagogija musejo un citu izpildijuma,atputieties un neterejiet naudu
Ar monopolistiem grūti karot, ja esi viens pats.Latviešus grūti apvienot un izkustināt uz aktīvām darbībām. Grieķijā , Itālijā.Spānijā u.c. vietās ,ja kaut kas nav pa prātām ,tā tūlīt uz ielas taisa troksni ar nepatīkām sekām apkārtējiem. Tur vis ir apdrošināts , tādēļ zaudējumi nelieli, bet ir rezultāts. Ja tā nedarīsim, tad arī uz galvas turpinās kakāt ( latviski-dirst ).
http://www.skatvis.net/index.php/lv/eters
Nu,vismaz mana gadijuma,atnaca e - pasta vestule,par pakalpojuma padardzinajumu .Un,ja tas neapmierina,tad var lauzst ligumu bez soda procentiem.Taka sarunat neko nevar.
Ar visiem pakalpojumu sniedzējiem var sarunāt normālu cenu- gan lattelekom, gan pārējiem. jāpasaka tikai ,ka iet prom no viņiem un uzreiz parādīsies normāls cenas piedāvājums.
Mīļie mazie draugi, jūs tiešām esat neadekvāti :)
Mans teksts bija retoriska iebilde Novadnieka paustajai idejai -
ja nav pa viņa prātam,
tad labāk lai Latvija iet bojā kataklizmā!!!
Līdzīgi kā tas ģeķis Ādolfs Hitlers,
kas, zaudējot karu, bļāva ka Vācija un vācieši nav pelnījuši dzīvot...
Kurzemniek.
Akal tav tais špāss un rakst visād šaiz pa Internett.Ja nebūs pārtraukt tād liet,atnāks diu Sanitār,piešnalles pie škonk un iedurs vien ontlig porcij Sulfazīn,le zinat.