2 °C

Vējš 2.06 m/s

Sestdiena, 7. marts
Ella, Elmīra
G
G
Gints
Astarte auto mazgāšana

Iebraucu DUS "Astarte", lai nomazgātu savu auto. Redzu, ka jau kādi 3 auto gaida rindā. Izkāpju un sāku sarunu: "Labdien, cik ilgi varētu būt jāgaida rindā uz auto mazgāšanu?" Uz ko seko atbilde: "Bļ*ģ, nezinu 5 min, 15 min, stunda! Nezinu kas viņiem tur būs- mazgāšana vai salons?!" Protams, tāda atbilde mani pārsteidza. Pat neko neatbildēju un aizbraucu.
Vai tiešām tur ir šāds klientu apkalpošanas serviss vai tikai man izņēmuma kātā tā gadījās?

Views
2783
16.12.2016, 14:14
K
K
kaimiņiene
Atstarojošā dzija

Sveiki,
vai kāds Ventspilī ir redzējis pārdošanā atstarojošo dziju? Man, vecam cilvēkam, nepatīk internetā pasūtīt.

Views
1038
14.12.2016, 12:43
V
V
Viktorija
Braukšanas instruktori uz automātu.

Vai kādam nav zināms kurš instruktors māca braukt uz automātu un kuram būtu Audi a3.

Views
1368
07.12.2016, 23:17
K
K
Kaspars
Kur var Apdrukat

Sveiki, vajag palīdzību, kur Ventspilī var apdrukāt kreklus un krūzes? Ļoti steidzami vajag.

Views
1059
07.12.2016, 20:48
tery
olas

Vakar nopirku vistu olas "Rimi" Poruka ielā. It kā ZEMNIEKU olas, dārgās , pa 1,92. Jau veikalā man tā paka likās aizdomīgi viegla. Pārnākot mājās, labāk izpētot, izrādījās, ka tās olas ir ļoti mazas, nekādi neatbilst cenai. Tie zīmodziņi it kā bija, ka tās ir dētas kūtī, bet ticības nekādas. Pirms šī visa lielā buma par izmocītajām vistām, ZEMNIEKU olas bija lielas, skaistas, patīkami paņemt, tagad, pēkšņi viss ir citādi. Tikai cena tā pati. Izskatās, ka kāds maina tās olas. Jāpērk būs olas tikai no privātajiem pārdevējiem. Jo tā ir 100% pircēju krāpšana.

Views
1579
07.12.2016, 11:43
I
I
Ivars
RD Electronics - slikts serviss

Neiesaku iepirkties RD Electronics veikalos, jo ir ļoti nepatīkama pieredze ar šī uzņēmuma garantijas servisu un veikala darbinieku attieksmi pret pircējiem. 2016.gada aprīlī iegādājos elektropreci, kurai pēc otrās lietošanas reizes konstatēju defektu. Preci pieņēma uz garantijas remontu, zvanīja, ka ir saremontēts, bet mājās atklāju, ka defekts vispār nav novērsts. Aizvedu preci uz veikalu un līdz šim brīdim tā arī nav salabots - šodien pat nebija neērti man rādīt veco detaļu un apgalvot, ka tā ir nomainīta pret jaunu.

Views
2257
07.12.2016, 11:42
Pēdējās komentētās

Informējam, ka Teodora Spādes piemiņas skulptūras uzstādīšanas da…

Pirms 2 stundām

Vai nu kaut normāla izmēra maxima kā Talsos? Protams saprotu, ka …

Pirms 8 stundām

Mārketing nodaļa jautā un mārketinga nodaļa atbild :))))

Pirms 12 stundām