2 °C

Vējš 2.57 m/s

Piektdiena, 6. marts
Vents, Centis, Gotfrīds
Raitis Kuzņecovs
Lielveikala Lidl ienākšana Latvijā

Lasot ziņas un izteikumus no Grigules, gribas dzirdēt ko tad jūs domājat par Vācijas lielveikala ķēdes ienākšanu Latvijā?

Views
2988
30.08.2017, 09:01
L
L
Lauraaa
Picērija "Diāna"

Nevienu reizi, kad esmu vēlējusies pasūtīt picu no picērijas "Diāna", neesmu varējusi viņus sazvanīt pa norādīto kontakttālruni. Alternatīva? - Pieteikt pasūtījumu elektroniski caur pasūtījuma veidlapu, kur pats vari forši saklikšķināt ko nu vēlies, BET man nav ne jausmas, kurā brīdī mans pasūtījums ir pieņemts un, kur nu vēl zināt aptuveno piegādes laiku, kas tomēr ir svarīgi.
Pēdējo reizi, kad pasūtīju picu ( ja nemaldos, tas bija pagājušās nedēļas nogalē), zvanu par to, ka kurjers ir klāt, tā arī nesaņēmu. Saņēmu glindzināšanos pie durvīm. Pie durvīm man jau priekšā kurjers ar vairākām picu kastēm un ar bankas terminālu. Uzspiežu PIN kodu un laimīga ar savām picām devos uz virtuvi. BET pēc kāda brīža tikai saprotu, ka pasūtījuma saraksts ar reāli piegādāto picu skaitu nesakrīt. Biju samaksājusi par 5 picām, taču saņēmu 4. (Tika pasūtītas gan veselas, gan pusītes, tāpēc arī picu kastes neskaitīju. Jā, okey, es saprotu, ka tas man bija jākonstatē brīdī, kad kurjers bija pie durvīm...

Views
2489
22.08.2017, 16:03
Svētīgus svētkus
OĻI

Kādam nevajag oļu akmentinus kkur 2 kub 20 €
pašizvesana

Views
864
14.08.2017, 23:06
Zupiņa
Degvielas cenas

Kas notiek ar degvielas cenām ?
Šis kads klusums (zemas) pirms jaunajiem nodokļiem????
Vakar Rīga DD ap vienu era ,bet mums Vpili zem 90 centiem??????

Views
1176
13.08.2017, 11:55
K
K
Kitija Joksta
Pilskrogs

Pilskrogs atkal strādā! Zupas nu ļoooti gardas! Darba laiks ari labs un cenas tīri draudzīgas.

Views
641
13.08.2017, 11:55
Svētīgus svētkus
177 lattelekom

Tādus āža pakalpojumu sniedzejs kā lattelekom nav vēl redzēts.....3 reizes viniem zvanu un atbildetajs tik -ludzam pagaidit vēl -un ta pa 10 min vini necel augšā velk garuma maitas jo tiek iekaseta tak samaksa pa manu zvanu ko es tur gaidu .ĀŽI !!!!!!!

Views
213
13.08.2017, 11:53
Pēdējās komentētās

Vai nu kaut normāla izmēra maxima kā Talsos? Protams saprotu, ka …

Pirms 2 stundām

Mārketing nodaļa jautā un mārketinga nodaļa atbild :))))

Pirms 6 stundām

Informējam, ka Pētera ielā pie sākumskolas aug parastās liepas, k…

Pirms 20 stundām