5 °C

Vējš 3.09 m/s

Piektdiena, 6. marts
Vents, Centis, Gotfrīds
G
G
guntis 403
Darva apkures katlā

Sveiki! Man ir tāda problēma, ka apkures katlā uz kurtuves sienām izveidojusies darvas kārta. Noskrāpēt neiespējami. Katls nav vecs (3 gadi) mainīt tā kā par ātru. Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu situāciju, varbūt ir kāda ķīmija? Izmeklējos pa forumiem, bet neko jēdzīgu neatradu. Paldies!

Views
3399
12.06.2018, 10:35
Esssss!!!
Rekini pa jaunam!!

Nu kas notiek,...vai tiesam Ventspils siltums un Udeka nevar laicigi rekinus atsutit!!??
Sobrid man siltuma rekins vel nav atsutits.
Man var stastit da jebko,..visus sos bla bla...blin stradajiet,nevis dirniet.
Tulit jasuta janie dati ,a par veco nav rekins.
Siltums????!!!,...Stradajiet,nevis kafijojiet un utt...Blin traks var palikt!!

Views
2100
25.05.2018, 13:32
L
L
lainels
jautājums VNĪ

to VNĪ - Ja jau īres maksa paliek nemainiga visu gadu ,tad jau nav jasūta maksajuma lapa konvertā , bet tiem, kas vēlas maksāt kā iepriekš papira veidā iedot grāmatiņas īres maksai.( paris gadiem pietiks) un ja ir kādas izmaiņas rēķinos- izmaiņas sūtīt pa pastu

Views
623
25.05.2018, 13:08
P
P
Palīdziet Studentam
Anketa par gaļas produktu iegādi

Labvakar!

Priecātos, ja Jūs veltītu dažas minūtes sava laika, aizpildot anketu, un palīdzētu mūsu komandai projekta darba izstrādē.

Jūsu atbildes palīdzēs mums izprast, kādi faktori pircējiem ir būtiski, izdarot savu izvēli.

Jau iepriekš paldies.

https://goo.gl/forms/JZGviQhOvaCEVf9s2

Views
668
29.04.2018, 18:32
O
O
Opaps
Atkritumu šķirošana

Man ir jautājums KULK . Kāpēc šķirošanas laukumos vairs nepieņem plasmasas traukus ( šķīvjus, glāzes, dakšas, siera traukus u.c ) . Pirms 3-4 gadus par šiem atkritumiem pārtrauca spiest zīmogus- OK, bet atkritumus pieņēma. Bet tagad vairs nepieņem, tāpat nepieņem lupatas, plastmasas izstrādājumus, apavus. Tātad šie visi aizies mežā vai uz poligonu. Vai mēs nepiecūkosim dabu . Esmu meža mīlētājs un redzu kas notiek. Ik reizi , kad braucu uz mežu pastaigā ar suni , vienmēr savācu pa maiziņu plastmasas izstrādājumu, ko nododu Jēkaba ielā , par ko saņēmu zīmogu. cik zinu neesmu vienīgais dabas mīļtājs. Tagad to nedarīšu un kas notiks ar dabu ? Kas mežā notiek -ārprāts. Mēs esam mežoņi un ļoti nekultrāla tauta. Vēl šie ierobežojumi. Domāju , ka plastmasu var pārstrādāt vai sadedzināt, iegūstot siltumu.Pilsēta , kura sevi uzskata par priekšzīmīgo un visiem lasa morāli , tas godu nedara.

Views
1234
20.04.2018, 13:19
K
K
Kabacis
Melnzeme

Kur par saprātīgām naudiņām varētu iegādāties melnzemi?

Views
443
18.04.2018, 07:13
Pēdējās komentētās

Informējam, ka Pētera ielā pie sākumskolas aug parastās liepas, k…

Pirms 12 stundām

Cien komunālās pārvaldes darbinieki! Izlasiet uzmanīgi jautājumu …

Pirms 19 stundām

Informējam, ka minētie luksoforu objekti ir izbūvēti aptuveni pir…

Pirms 20 stundām