Vējš 5.14 m/s
Kad atvērās zaļais punkts,dzīvoju netālu no Jēkaba ielas savācējpunkta,pieņēma vissu-plastmasu,plēves un es tās arī rūpīgi šķiroju.Vissiem mums zināms,ka vissi produkti,dažreiz man liekas,ka pat par daudz rūpīgi safasēti,neskaitāmi trauciņi,un plastmasas maisiņi,nerunājot par pat kādu mēbeli,tā vispār ietīta plēvē biezā slānī.Tad nu jau labu laiku plēves un to plastmasu nepieņem.Pieņem petpudeles,metāla skārda bundžas,stiklu.....Tad kurš man tagat var atbildēt,kāda piķa pēc man tas zaļais punkts tagat vairs vajadzīgs?Petpudeles,skārda bundžas var nodot lietuvā,tur pa 10cent.pieņem atgriezeniskās.Stikla pudeles pie mums pieņemšanas punktā...Ja kādreiz gada laikā sakrāju 2-3 kartītes ar zīmodziņiem,tad tagat pēdējo gadu pie neviena zīmodziņa neesu ticis.Kārtējā shēmošana ar eiropas naudu?Pirmsākumos bija jau ok,tagat zaļajā punktā var nodot pat par naudu un tas neatbilst sākotnējai iecerei.
varbūt kāds zin personu, kura tirgo audi ventspils uzlīmes?
Labvakar!
Kur varētu pasūtīt,lai izgatavo nelielu žurnālgaldu pēc attiecīga izmēra un formas?
Labdien! Varbūt kāds var ieteikt,kur var nopirkt gaļu?
Īstu,laukos audzētu bez visādiem mēsliem,lai var ēst mierīgi jēlu?
Paldies jau iepriekš par labi sniegtu informāciju!
Jauku Jums dienu!
Sveiki!
Es gribētu uzprasīt vai kāds ir mājās jau izmantojis saules baterijas un pārējās zaļās lietas mājas apgādei un arī vēlētos atrast kādu saprotošu par tādām lietām projektētāju.
Paldies!
Vai Jums ir bijusi saskarsme ar negodprātīgu auto tirgotāju rīcību?
Vai esat saskārušies ar to, ka pēc lietota auto iegādes, tam parādās defekti diezgan ātri pēc auto iegādes?
Vai Jums ir svarīga sertificēta garantija par drošu lietotu automašīnu?
Vai Jūs būtu gatavs maksāt par 10% no auto cenas vairāk, lai saņemtu šo sertificēto garantiju (6 mēneši)?
Kas tas pa sviestu. Kā var būt pašgājējs, ja jāminas. Tie pajoļi …
Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu pašgājējs velosipēds — velosipēd…
Jautājums pasākuma organizatoriem. Vai tas ir normāli, ka velo…