Vējš 2.57 m/s
Aicinu kafejnīcas vadību un atbildīgās iestādes iesaistīties problēmas risināšanā, kas skar telpu un trauku tīrību.
Kad vadība sapratīs, ka telpām nepieciešams remonts un kārtīga uzkopšana?
Ēdiens gards, bet nav izturama tā tualetes smaka, netīrība, lipīgie galdi un krēsli, zirnekļu tīkli it visur.
Kāpēc slēgts Officeday? VArbūt kāds zin?
Varbūt kāds zina, kuram ir vai varbūt pašam ir kartupeļu kombains?
Nepieciešams Tārgales pusē, krievlauki.
Lauks neliels.
28193663
Sveiki. Vai pilsētas tirgū jau/vēl pārdod dzērvenes? kāda cena?
Labdien, vai Ventspilī ir iedpēja kādā konditorejā pēc pasūtījuma pagatavot svētku kliņģeri/ kūku, kuru būtu atļauts ēst arī diabēta slimniekam? Vai kādā ir nopērkami, piemēram, arī tādi cepumi?
Ikdienā saskares ar slimību nav, braucam ciemos, un ļoti vēlētos cilvēku iepriecināt. Ar speciālo plauktu piedāvājumu lielveikalos esmu iepazinusies.
Paldies!
Kad atvērās zaļais punkts,dzīvoju netālu no Jēkaba ielas savācējpunkta,pieņēma vissu-plastmasu,plēves un es tās arī rūpīgi šķiroju.Vissiem mums zināms,ka vissi produkti,dažreiz man liekas,ka pat par daudz rūpīgi safasēti,neskaitāmi trauciņi,un plastmasas maisiņi,nerunājot par pat kādu mēbeli,tā vispār ietīta plēvē biezā slānī.Tad nu jau labu laiku plēves un to plastmasu nepieņem.Pieņem petpudeles,metāla skārda bundžas,stiklu.....Tad kurš man tagat var atbildēt,kāda piķa pēc man tas zaļais punkts tagat vairs vajadzīgs?Petpudeles,skārda bundžas var nodot lietuvā,tur pa 10cent.pieņem atgriezeniskās.Stikla pudeles pie mums pieņemšanas punktā...Ja kādreiz gada laikā sakrāju 2-3 kartītes ar zīmodziņiem,tad tagat pēdējo gadu pie neviena zīmodziņa neesu ticis.Kārtējā shēmošana ar eiropas naudu?Pirmsākumos bija jau ok,tagat zaļajā punktā var nodot pat par naudu un tas neatbilst sākotnējai iecerei.
Vai nu kaut normāla izmēra maxima kā Talsos? Protams saprotu, ka …
Mārketing nodaļa jautā un mārketinga nodaļa atbild :))))
Informējam, ka Pētera ielā pie sākumskolas aug parastās liepas, k…