2 °C

Vējš 2.57 m/s

Piektdiena, 6. marts
Vents, Centis, Gotfrīds
V
V
Viktorija Viktorija
Ģimenes karte 3*

Sveiki,
Man ir piešķirta ģimenes karte 3+ un būtu interesanti un lietderīgi uzzināt priekšrocības ar to mūsu Ventspils mazuļiem draudzīga pilsētā izņemot sabiedrisko transportu. Pameklējot internetā neko īpašu izdevīgu neatradu, varbūt citiem ir pieredze un ar prieku un pateicīgu izklausītos. Paldies jau iepriekš!

Views
1859
20.12.2018, 14:48
Eeeeeeeeee
KUR?

Labdien! Vai Ventspilī ir iespējams noīrēt invalīdu ratiņus?

Un iespējams ir zināmas izmaksas?

Views
1157
19.12.2018, 14:01
qwerty
CP ,,barotava'' vai SIA ,,VIA'' paviršība?

Kurzemes ielas remonts uz ziemas periodu ir ,,iesaldēts'' un satiksmei šī iela ir atvērta. Paldies. Taču kāpēc ir atstātas ātrumu ierobežojošās zīmes ,,30'' km/h vairākās vietās.? Vai satiksmes drošībai? Šo zīmju darbība beidzas aiz pirmā krustojuma , līdz ar to tām nav nekādas jēgas remonta zonā.

Views
788
19.12.2018, 13:00
Rasma
Būsim vērīgi veikalos!

Kādu laiku esmu sākusi sekot līdzi cenām pirkuma čekos. Vismaz vienu reizi nedēļā kādai no precēm cena neatbilst uz iepakojuma norādītai, vai norādītajai preces cenai plauktā. Protams visos gadījumos cena čekā ir augstāka par norādīto. Ir gadījies, ka akcijas preces ar karti, Maxima, Rimi, nedarbojas. Čekā viena cena, akcijā, kuponā cita. Ja paspēju kļūdu nofiksēt čeka izsišanas brīdī, tad pārdevējs preci, izņem, bet ja sanāk ka čeks jau izsists, tad veic atgriešanu un tajā gadījumā, jums atņem visu pirkuma čeku, rezultātā nepaliek neviens dokuments par veikto pirkumu. Reizēm atmetu ar roku un to dažu centu dēļ paņemu preci, lai nav jākrāmējas. Reizēm sanāk, ka ieraugu nesakritību tikai atnākot mājās. Nav viegli izsekot katrai precei līdzi, jo preces skenēšana notiek zibenīgi viena pēc otras. Secinājums- tirgotāji regulāri, apzināti piekopj šādu praksi, jo kaut vai daži pircēji uzķeras, neseko līdz, tomēr nauda kabatā. Viltīgs mārketings.

Views
2026
18.12.2018, 13:42
555
Stenders pica

Šodien pasūtu picu Stenders pica,tur pieņem pasūtījumu un pasaka gaidiet,pēc aptuveni 40min būs jūsu pasūtījums pie durvīm...paiet stunda un četrdesmit minūtes no picas ne vēsts.Zvanu šiem un prasu kas par lietu kapēc tik ilgi kavējam...man pasaka...mēs esam pazaudējuši jūsu pasūtījumu,piedodiet....gaidīsiet vēl es saku nē paldies..šie saka OK.....kāds bļāviens vēl OK....kas tā par atieksmi...kolhozs....bij vēl gadījums kad uz vietas pasūta un to picu piededzina jo cepējai bij jaiziet ārā uzpīpēt....šodien šis man pielika punktu šai bardakā...

Views
3387
14.12.2018, 19:28
Anita
Swedbank.

Tā kā drīz beigsies laiks ,kad internetbankas kodu kartes varēs nomainīt uz kodu kalkulatoriem, tad bankai vajadzētu organizēt savu darbu tā ,lai cilvēkam ,kam ir vajadzīgs šis pakalpojums, nebūtu jāpavada bankā puse dienas . Man par laimi ir Smart ID, bet vecāka gada gājuma cilvēkiem un tiem ,kam nav tādu telefonu, nākas izvēlēties kodu kalkulatoru un tā dēļ jāpavada tik ilgs laiks nīkstot rindā.Varbūt bankai trūkst darbinieku?

Views
2799
10.12.2018, 22:24
Pēdējās komentētās

Vai nu kaut normāla izmēra maxima kā Talsos? Protams saprotu, ka …

Pirms 2 stundām

Mārketing nodaļa jautā un mārketinga nodaļa atbild :))))

Pirms 6 stundām

Informējam, ka Pētera ielā pie sākumskolas aug parastās liepas, k…

Pirms 20 stundām