Vējš 3.6 m/s
iesakiet lūdzu labu dizainieri par sapratīgam cenam!paldies
Vēlējos uzzināt, kādas funkcijas jeb kam domātas ir oranžās bojas Ventā publiskajā peldvietā? Līdz šim domāju, ka ar tām ir norobežota vieta upē, kur peldētāji var droši peldēt, nebaidoties no motorlaivām un ūdens moču trakošanas. Taču šīs vasaras mēnešos vairākkārt redzēts, kā braucēji ar ūdens motocikliem iebrauc boju zonā, pat uzbraucot tām virsū. Tieši tāpat kā mazais zili baltais izklaides kuterītis, vizinot pasažierus, brauc pa peldētāju zonu. Peldvietas apmeklētājiem ir norādes par uzvedību un palīdzību izvietotas, bet vai ūdens braucamrīku vadītājiem arī nav nepieciešami kādi norādījumi par uzvedību upē?
bija tāds gadījums aptuveni gadus 10 atpakaļ, kad ģimnāzijā iegāja puisis ar nazi un saskrāpēja pāris cilvēkus. varbūt ir kāds zinošāks cilvēks un varētu izklāstīt notikumu sīkāk? vai varbūt ir arī šeit kāds aculiecinieks? un kā sauca to cilvēku?
paldies
romi pēdējā laikā saaktivizējušies. pretī domei aiz lielajiem kokiem uz pirmsvaļņa trotuāra 2 džatuki kaut ko shēmo. viens vienā galā, otrs otrā. viens ar itkā asiņainu roku apsietu ar koka lapu prasa lai tu viņam džempera piedurkni palīdzi atlocīt (kaut gan tur nav nekas tāds ko nevar izdarīt pats), bet otrs pie afišas staba dīdās, staigā uz priekšu un atpakaļu vēro situāciju pa gabalu, ik pa laikam satiekoties.
citreiz prasa naudu autobusam, respektīvi, biznesa modeļi ir izdomāti vairāki, nesaprotu kāpēc viņi šeit vēl ir, un kāpēc viņus nevar ar referenduma palīdzību izbanot? nu jābūt kaut kādam veidam kā uzlabot pilsētas imidžu.
vēl nesaprotu- tu dari vislaik šitādus mēslus un būsim reāli, to dara 98% no šīs tautības pārstāvjiem, un tad tu nīdi un esi neapmierināts ar to, ka tevi neieredz, darbu nedod un visādi savādāk izvairās no tevis. man neviens krievs vai latvietis vai igaunis autenē odekolonu nav piedāvājis. to var izdarīt tikai čigāns. your thoughts?
Sakiet, lūdzu, ja man ir "virtuālie venti", kā es varu dabūt īstos?
Izmantoju reti šo automātisko brīnumu, bet šoreiz nolēmu ieiet. Uh ....
Ieteiktu šo būdiņu apsaimniekotājiem, ja reiz 20 centi par reizi, tad varbūt atlicināt nedaudz un vismaz reizi nedēļā veikt kādu dezinfekciju, vai nezinu varbūt ielikt kādu aromātisku vielu, jo smaka ir reti riebīga. Es nesaku ka netīrs, bet ir atstāts pasākums savā vaļā un ir smaka - reti riebīga smaka.
Sransk kung. Tagads bij accereties.Paldies,ka adgādinaj.
Paskaidrojuet ka no 600€ var iekrāt mājoklis +- 300€ braukšanai…
LIELISKAS ZIŅAS Meju sauc Džeina. Es saskāros ar dubultu krīzi –…