Vējš 4.12 m/s
Kàds to cirku šorìt redzèja uz paceļamà tilta.Hautàjums pilsètas vadìbai.Kàpèc no rìta bija slègta viena josla?Vai tiešàm dekoràcijas nevarèja stàdìt vèlàk?
Plus...neviens taču nemàk braukt.Iesaku Ventspilniekiem pàrlikt tiesìbas Rìgà...
P/i „Komunālā pārvalde” aicina privātmāju īpašniekus izmantot pašvaldības atbalstu un jau laikus pieteikt smilts un sāls maisījuma saņemšanu. Ietvju kaisāmā materiāla bezmaksas izsniegšanas akcija privātmāju pieguļošo ietvju kaisīšanai notiek no 15.novembra līdz 15.decembrim. https://www.ventasbalss.lv/zinas/vide/34611-bez-maksas-var-sanemt-smilts-un-sals-maisijumu-ietvju-kaisisanai#comments
Labrīt visiem!Vai man vienīgam liekas,ka šorīt tai saucamajai ''pilsētai ar rītdienu''komunālā pārvalde nav gatava ziemai kārtējo reizi?!Tas kas šorīt darās uz tiltiem un lielo prospektu ir galīgā pakaļā....apstrādājiet laicīgi ceļa braucamās daļas,lai kārtējo reizi atrunās nebūtu jaaizbildinās ar to,ka visticamàk riepas pie vainas vai laicīgi nav nomainītas utt..Nē šoreiz KOMUNĀLĀ PĀRVALDE neizdarīja savu darbu.Plkst 7.30 visi slidinās un cenšas laicīgi nokļūt uz darbu.
šovakar plkst. 17.50 skatījos kuģu atrašanas vietu internetā ,,Marine Traffic ".Izrādās ,ka Ventspils ostā atrodas 5 kuģi, bet Liepajā -10. Par Klaipēdu nerunāsim. Aiz bezdarba ,šo mājas lapu skatos diezgan regulāri un mani nomāc šis stāvoklis.Ir bijušas dienas, ka ostā ne atrodas neviens kravas kuģis, izņmot prāmi.Tas ļoti nomāc mani, ka ventspilnieku un domāju vēl arī pārējos . Patiešām,ir problēma ar mūsu pilsētu. Tā mēs iznīksim, paliksim bez naudas.Kā tad pilsēta izdzīvos ?
Katru dienu savā e-pastā saņemu lūgumus ,pēc palīdzības,jo cilvēkiem nav darba un arī naudas.
Visiem palīdzēt ar naudu nevaru,kaut tās man ļoti daudz,uzņēmēji dodiet cilvēkiem darbu.
Vienreiz jau jums to jautāju, bet jums, šķiet, viss pie pakaļas. Es tomēr būšu uzstājīgs un atkārtošos:
Auto stāvvieta posmā Sarkanmuižas dambis 11-15 nav piemērota autobusu novietošanai! Tūlīt aiz tās ir gājēju pāreja un ne kājāmgājējs, ne autovadītājs pilnīgi neko neredz, ja tur stāv mikriņš vai lielais autobuss! Vai tiešām ir jānotiek nelaimei, lai kāds sāktu domāt ar galvu?! Agrāk vai vēlāk tur kādu notrieks, ja nekas nemainīsies, tas ir neizbēgami! Ja tiešām tam autobusa vadītājam kājas ir tikai pedāļu spiešanai, tad lai vismaz novieto to autobusu stāvvietas pašā tālākajā galā no gājēju pārejas!
Kremļa naratīvi aktīvi tiek izplatīti rus.ventasbalss.lv komentār…
''Šajā mācību gadā bijušajā Ventspils Pārventas pamatskolas ēkā V…
Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…