Vējš 5.14 m/s
Rūda uzkārās? 12 piestātne,rižais brigadieris. Naudu vajag maksāt stipriem vīriem.Maksāt vajag.Citādi nekā.Aiz cieņas,nerakstu tavu vārdu.Ar cieņu.
https://www.ventspils.lv/lat/pilseta/155993-tiesraide-bus-skatama-pilsetas-attistibas-komisijas-sede
''Piektdien, 19.oktobrī, plkst. 11.00 tiešraidē Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv varēs skatīties Pilsētas attīstības komisijas sēdi.
Pilsētas attīstības komisijas sēdes darba kārtība:
...
Par Reņka dārza vides objekta “Kamols” demontēšanu''
Sveiki. Ventspils zivju konservu kombinātā tiek meklēti darbinieki - gatavās produkcijas noliktavas darbinieki/-ces. Vēlos dzirdēr reālas atsauksmes par šo darba vietu:
- kāda ir alga (vai maksā laikā un nešmaucas)
- kāda ir attieksme pret darbiniekiem
mekle šoferi kurjeru jau cik reizes neta te parādas.,ticiet man nekas nopietns.
Ilgi klusēju, bet pacietībai arī pienāk gals. Pārvilināja pie sevis ar zemo cenu no citas kompānijas šī skaitāmā apsardze. Tad arī sākās manas nedienas. Pati, protams, vainīga – līgumu līdz galam neizlasīju. Lēta ir tikai kad pie sevis vilina, izrādās papildus katrs mobilas grupas izbrauciens maksā naudu, materiālo atbildību par manu īpašumu nenes, ierodas uz trauksmi 20 min. laikā, bet tas ir labi ja vispār ierodas . Vēlējos atgriezties pie iepriekšējas kompānijas, bet arī tad saskāros ar grūtībām – AB solutian security bija sabojājuši manu apsardzes iekārtu - kas ir mans īpašums. Zvanīju jautāju, lai salabo, atbilde bija - paši tiekat galā, nu jau divi mēneši pagājuši ziņas nekādas. Iesakiet ko man darīt? Tiesāties man nepietiek naudas.
Kliente
Paldies "Ventspils Reiss" par aizlīmētiem maršruta autobusa Nr.22 logiem! Lai jums actiņas redz tik,cik jūs esiet atļāvuši redzēt,minētā maršruta autobusa pasažieriem! Kauns jums ir gods?? Ja?
Zariņš un Vārpiņš vairs nedod, tagad viņiem ir ņemšanas laiks
Šis dialogs ir par neko. Galu galā tad sakiet savas domas, kam …
A.god. Edmundosa kunds, ne netaisnojos, jo īsti nav par ko. Nevie…