Ļoti,ļoti bagātīgs un skaisti iekārtots veikals.
Skaists ,ērts un ar normālām cenām -ir Ventspilī atvērts JYSK veikals.
Vēl vajadzētu mazo Stockmanīti, tad nebūtu man vienmēr ekskluzīvās lietas jāved no Rīgas.
Vējš 0 m/s
Skaists ,ērts un ar normālām cenām -ir Ventspilī atvērts JYSK veikals.
Vēl vajadzētu mazo Stockmanīti, tad nebūtu man vienmēr ekskluzīvās lietas jāved no Rīgas.
Komentāri (21)
Nav šajā veikala normalas preces ! Ja kaut kas ir, tad ļoti dārgi
pakarināmie tajā Jysk, kā caur dirsu izlaisti.. atvedot mājās jau divi bija izjukuši !!! Autorei tiešām neieteiktu ar pašreklāmu nodarboties..
Depo arī mums vajadzētu, lai man viss nav jāved no Rīgas.
Diemžēl ne mājai un dārzam , ne arī veikals kurši , nespēj manas kaprīzes apmierināt.
Eiroskor un veikals “Somijas apavi” ir dažādi veikali ar atškjirīgu preci. Tie, kas regulāri iepērkas “Somijas apavos” (arī e-veikalā), sapratîs.
Krima, somijas apavus var nopirkt Eiroskorā (nosaukumā varu kļūdīties). Atrodas , ejot no Kuldīgas ielas uz Ātro palīdzību, kreisā pusē.
Kad agrāk braukāju uz Liepāju, tur sortiments Jyskā likās plašāks. Bet nestrīdēšos, šodien varbūt arī tur ir tāpat, kā šeit.
Jysk ir Pārventā bijušajā mēbełu veikala Gigant vietā.
Tai Yuskā nav ko pirkt,neko tādu tur neieraudzīju lai teiktu Vauuuu!
Ventspilī ir tāda situācija mums, ka katrs veikals ir zelta vērtībā, jo to te ir tik maz salīdzinot ar citām pilsētām valstī.
Kāds varbūt ir informēts, kas notika ar to Rūpniecības ielas lielveikala projektu, kas bija ieplānots netālu no Circle-K???
Optikai-visticamāk, ka projekts izčibēja!
Optika
Neesot paticis lembergam,tāpēc arī nobremzēts.
Tagad,kad mazais ķeizariņš ietupināts aiz zviedru gardīnēm,būtu īstais laiks celt atkal augšā.
Heinrih, tu vēl dzīvs? Mosads tevi neatrada un nenozūmēja tāpat kā Cukuru?
nu apavi no somijas,norvegijas,zviedrijas ir Ventspili,,veikals atrodas Pils iela,preti bijusai muzikas skolai,nau dargi
NaU, naU dārgi-širpotrebs no Zviedrijas ar izcelsmi Ķīnā, Bangladešā vai vēļ kur sliktāk!
kur tas jysk atrodas