Vējš 1.03 m/s
Ne tik sen, kāda Ventspils domes amatpersona, man aizrādīja, ka apzīmējot melnādaino, nedrīkst lietot vārdu "nēģeris" jo tas viņu vairot aizvainot. Esot jālieto "afroamerikānis"
Šovakar mana draudzene saņēma dīvainu zvanu. Viņai piezvanīja kāda sieviete un uzdevās par SKDS ( sabiedriskās domas pētījumu centrs) darbiniece. Lūdza atbildēt uz jautājumiem par Ventspils domes darbu. Draudzenei negribējās atbildēt , un viņa nolēma atkratīties no aptaujātāja pasakot, ka droši vien aptaujai nederēs, jo strādā domē. Nē , nē, tas nekas, derēs, tā aptaujātāja. Tomēr pēc tam, kad draudzene bija uz diviem pirmajiem jautājumiem atbildējusi ar visaugstāko novērtējumu, aptaujātāja domas strauji mainīja un paziņoja, ka Ventspilī anketas no sievietēm esot savāktas pietiekamā daudzumā tāpēc vairāk jautājumu nebūšot.
Aizdomīgi esot bijis arī tas, ka anketētāja nestādījās priekšā, neinformēja, ka saruna tiek ierakstīta ( parasti to telefonaptaujās dara) .
Nu ļoti interesanti.
Secinājums viens - aptauju veicējiem acīmredzot dots uzdevums savākt noteikta veida atbildes, viņi APTAUJAS DATUS VIENKĀRŠI SAFABRICĒ. Interesanti kurš ir pasūtītājs? vajag Ventspils domes darbu nomelnot.
Iesakiet,lūdzu,kur Ventspilī taisa permamento (uzacīm). Kādas cenas,atsauksmes?
Sveiki Ventspilnieki !
Esmu nesen kā pārvācies dzīvot uz Ventspili un mans hobijs ir sporta droni. Jautājums ir tāds vai Ventspilī ir kāda vieta kur ir iespējams nodarboties ar šo sporta veidu, vai ir arī kādi cilvēki šajā pilsētā kas ar šo nodarbojās ?
Paldies jau iepriekš par informāciju.
Labdien! Ieteiciet, lūdzu, skolotāju, kura var sagatavot bērnu skolai. Paldies!
Liels lūgums vīriešiem, vecumā līdz 50 gadiem aizpildīt šo aptauju.
https://goo.gl/forms/CqrbRMp6OERRmo4k2
Paldies jau iepriekš.
Cara Menghapus Data akun kredivo menghubungi layanan Live Chat vi…
Cara Membatalkan Transaksi/Pengaju𝗮n P𝗶njaman (𝗦𝗣𝗜𝗡𝗝𝗔𝗠) SHOPEE, K…
Vai šonedēļ tiks izvests sniegs tur, kur jau ir sniega kalni? Kau…